Επιμένει η Άμπερ Χερντ: Ο Τζόνι Ντεπ με χτύπησε και απείλησε να με σκοτώσει!

Σε ένα 20λεπτο απόσπασμα από τη συνέντευξη, η ηθοποιός επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς της σχετικά με την κακοποίηση από τον πρώην αγαπημένο της, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται και οι σημειώσεις του θεραπευτή της, με τη δημοσιογράφο να αποκαλύπτει ότι περιέχουν περιγραφές βίας 

Ένα ντοσιέ με σημειώσεις, που η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται ότι πρόκειται για νέα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ, απορρίφθηκε ήδη από τον δικαστή στην υπόθεση δυσφήμισής της. 

Όπως γράφει η «Daily Mail», η ηθοποιός αποκάλυψε σημειώσεις ετών που είχε κρατήσει ο ψυχολόγος της και οι οποίες περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια, όπως ισχυρίζεται η Χερντ, τις περιπτώσεις που ο Ντεπ τη «χτύπησε, την έριξε στον τοίχο και απείλησε να τη σκοτώσει». 

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς της, ενώ θεώρησε τις συγκεκριμένες σημειώσεις απλά «φήμες» και απαγόρευσε στη νομική της ομάδα να υποβάλει τα έγγραφα ως αποδειχτικά στοιχεία. 

Παρ’ όλα αυτά, η 36χρονη ηθοποιός επιμένει και μάλιστα παρέδωσε το ντοσιέ -με τις σημειώσεις από το 2011- στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ενόψει και της «εκρηκτικής» συνέντευξής της, η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου, το βράδυ. 

Σε ένα 20λεπτο απόσπασμα από τη συνέντευξη, η Άμπερ Χερντ επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς της σχετικά με την κακοποίηση από τον πρώην αγαπημένο της, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται και οι σημειώσεις του θεραπευτή της, με τη δημοσιογράφο να αποκαλύπτει ότι περιέχουν περιγραφές βίας, όπως ισχυρίζεται η ηθοποιός. 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, οι σημειώσεις που περιλαμβάνονται στο ντοσιέ περιέχουν περιγραφές βίας που χρονολογούνται από τον Ιανουάριο του 2012, όταν η Άμπερ είπε στον θεραπευτή της ότι o Ντεπ τη χτύπησε και την πέταξε στο πάτωμα. 

Οκτώ μήνες μετά από αυτό το περιστατικό, «της έσκισε το νυχτικό, την πέταξε στο κρεβάτι» και στη συνέχεια, το 2013, «την πέταξε στον τοίχο και απείλησε να τη σκοτώσει», σύμφωνα με το περιεχόμενο των σημειώσεων.  

Η Χερντ υποστηρίζει ότι δεν ήθελε ποτέ να βγουν τόσο «δημόσια» οι ισχυρισμοί της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άμπερ Χερντ εξομολογήθηκε ότι «εξακολουθεί να αγαπά απόλυτα τον Τζόνι Ντεπ», παρά το γεγονός ότι για άλλη μία φορά τον κατηγορεί για σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. 

Παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχη από το δικαστήριο, η Χερντ συνεχίζει να κατηγορεί δημοσίως τον πρώην σύζυγό της για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο, όπως δηλώνει η ίδια, δεν είναι εκδικητικό άτομο. «Δεν είμαι εκδικητική. Όσο ανόητο κι αν είναι να το λέω αυτό δυνατά. Θέλω απλώς οι άνθρωποι να με βλέπουν ως άνθρωπο», φαίνεται να λέει η Άμπερ Χερντ στη συνέντευξη που παραχώρησε. 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με μάρτυρες που υποστήριξαν ότι είδαν την ίδια να υποκινεί τη βία εναντίον του Ντεπ, η ηθοποιός πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι έγινε βίαιη απέναντι στον ηθοποιό μόνο «για να αντιμετωπίσει την κακοποίηση στην οποία ισχυρίζεται ότι την υπέβαλε». Όπως είπε «όταν ζεις μέσα στη βία και αυτή γίνεται φυσιολογική, όπως κατέθεσα, πρέπει να προσαρμοστείς, να υιοθετήσεις στρατηγικές για να την αντιμετωπίσεις». Και πρόσθεσε: «Με χτυπούσαν για πολύ καιρό, πριν καν μάθω πώς να αμύνομαι».

Η ηθοποιός επιμένει στη δική της αλήθεια, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά όσα ισχυρίστηκε και στο άρθρο της στην «Washington Post», περιγράφοντας τον εαυτό της ως «επιζώσα». 

Η Χερντ υποστηρίζει ότι δεν ήθελε ποτέ να βγουν τόσο «δημόσια» οι ισχυρισμοί της για κακοποίηση εναντίον του Ντεπ, ούτε να πάει σε δίκη, αλλά, όπως αναφέρει, «δεν είχε άλλη επιλογή» επειδή ο πρώην σύζυγός της επέλεξε να τη μηνύσει. Αυτή τη στιγμή, όπως αποκάλυψε, είναι απλά να συνεχίσει τη ζωή της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ανυπομονώ να ζήσω τη ζωή μου και παρά την  έκβαση της υπόθεσης δεν μετανιώνω για τίποτα». 

Πηγή: skai.gr