Nτεπ Vs Χερντ: Το παρασκήνιο της δίκης- «Δεν μασήσαμε με τα «κροκοδείλια δάκρυα της Άμπερ» λέει ένορκος

Ο ένορκος είπε ότι η ιστορία της Χερντ «δεν έπειθε» ενώ στην δικαστική αίθουσα γινόταν λόγος για... 

Ένορκος στην πολύκροτη δίκη Τζόνι Ντεπ εναντίον Άμπερ Χερντ αποκαλύπτει το παρασκήνιο της, δίχως υπερβολή, δικαστικής διαμάχης της χρονιάς, εξηγώντας ότι τόσο αυτός όσο και άλλοι ένορκοι δεν βρήκαν αξιόπιστη τη μαρτυρία της ηθοποιού – και κάποιοι μάλιστα εκλάμβαναν τα συναισθηματικά της ξεσπάσματα «κροκοδείλια δάκρυα».

Ο ένορκος, ένας από τους πέντε άνδρες που συμμετείχαν στην επταμελή επιτροπή ενόρκων, είπε ότι η ιστορία της Χερντ «δεν έπειθε».

«Το κλάμα, οι εκφράσεις του προσώπου που είχε, το βλέμμα της προς εμάς. Όλοι μας νιώθαμε πολύ άβολα», είπε σύμφωνα με την NYP ο ένορκος, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Απαντούσε σε μια ερώτηση, έκλαιγε και δύο δευτερόλεπτα αργότερα κρύωνε… μερικοί από εμάς χρησιμοποιούσαμε την έκφραση «κροκοδείλια δάκρυα».

Ο ένορκος είπε ότι ο Ντεπ, από την άλλη πλευρά, παρέμεινε συγκρατημένος καθ' όλη τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του, γεγονός που προσέδωσε αξιοπιστία στους ισχυρισμούς του.

«Πολλοί εξ ημών ένιωσαν ότι αυτό που έλεγε, στο τέλος της ημέρας, ήταν πιο πιστευτό… απλά φαινόταν λίγο πιο αληθινός όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο απαντούσε σε ερωτήσεις. Η συναισθηματική του κατάσταση ήταν πολύ σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια», θυμάται.

Πηγή: NYP