Θαυμάστριες πολιορκούν τον Τζόνι Ντεπ σε ξενοδοχείο και η ασφάλεια τον παίρνει «σηκωτό» για να τον προστατεύσει!

Λίγες ώρες πριν, ο διάσημος ηθοποιός ξόδεψε περισσότερα από 62.000 δολάρια για ινδικό γεύμα που πρόσφερε στη νομική του ομάδα 

Η ασφάλεια παίρνει «σηκωτό» τον Τζόνι Ντεπ έξω από ένα ξενοδοχείο στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, για να τον προστατεύσει από τις ορδές των θαυμαστριών που τον ακολουθούν από τότε που έληξε η πολύκροτη δίκη  την περασμένη εβδομάδα.

Είναι, πλέον, δεδομένο ότι για τον διάσημο ηθοποιό όλα έχουν αλλάξει μετά τη νίκη του στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ

Οι φωτογραφίες του ηθοποιού να οδηγείται έξω από το The Grand Hotel Birmingham στην Αγγλία, κρατώντας μια κούπα καφέ, έγιναν viral αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το «Page Six», η ομάδα ασφαλείας του τον κρατούσε ασφαλή και μακριά από το πλήθος. Όπου κι αν πάει, τον πολιορκούν οι θαυμαστές του. 

Στα στιγμιότυπα, ο 58χρονος σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» έδειχνε ταλαιπωρημένος, ενώ τον έβγαζαν από το πολυτελές ξενοδοχείο με έναν άνδρα να κρατάει το δεξί του χέρι και έναν άλλο να στέκεται κοντά του.

Λίγες ώρες πριν, ο ηθοποιός ξόδεψε περισσότερα από 62.000 δολάρια για ινδικό γεύμα που πρόσφερε στη νομική του ομάδα. Το εορταστικό δείπνο στο «Varanasi» είχε τα πάντα… Αυθεντικά ινδικά πιάτα, ατελείωτα κοκτέιλ και άφθονο ροζέ κρασί. 

Ο ηθοποιός και η συνοδεία του πόζαραν για φωτογραφίες με τους θαυμαστές λίγο πριν μπουν στο πανάκριβο εστιατόριο. Μαζί τους ήταν και ο 77χρονος μουσικός και φίλος του Τζόνι Ντεπ, Jeff Beck. 

Χθες, η Άμπερ Χερντ «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στο πρώτο TikTok του Τζόνι Ντεπ, στο οποίο ο ηθοποιός υποστήριζε ότι προχωράει μπροστά μετά τη νίκη του στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Καθώς ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι "προχωράει μπροστά", τα δικαιώματα των γυναικών κινούνται προς τα πίσω», ανέφερε εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ σε δήλωσή του, μέσω του περιοδικού People. «Το μήνυμα της απόφασης του δικαστηρίου στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι να φοβάστε να αντιδράσετε και να μιλήσετε ανοιχτά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η 36χρονη Άμπερ Χερντ, αναφέρθηκε, επίσης, στο μέλλον των δικαιωμάτων των γυναικών και στη δήλωση που έκανε μετά τη δικαστική της ήττα από τον πρώην αγαπημένο της. 

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου. Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή της η ηθοποιός.