Αστεία χαρακτηριστικά ζωδίων: Ποιος δεν θα έπρεπε να οδηγεί και ποιος θα επιβιώσει ό,τι κι αν γίνει

Όλα τα ζώδια έχουν την καλή και την όχι και τόσο καλή πλευρά τους. Κάποια χαρακτηριστικά τους ίσως προκαλούν εκνευρισμό στους γύρω τους ή απλώς χαρίζουν άφθονο γέλιο.

Δείτε 4 χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου που παρουσιάζονται με αρκετή δόση χιούμορ.

ΚΡΙΟΣ

1.    Οι Κριοί πάντα κάνουν το λάθος πράγμα, αλλά αν τους το πεις, καλύτερα να έχεις κάνει προηγουμένως τη διαθήκη σου.
2.    Ο Κριός παίρνει τις πιο σοβαρές αποφάσεις ζωής με την κρίση ενός πεντάχρονου.
3.    Το σπίτι του Κριού μοιάζει σαν μαγαζί που πουλάει τρόπαια. Έχει παρατάξει, στολίσει και κορνιζάρει όλα τα βραβεία και τις διακρίσεις που πήρε ποτέ, ακόμα και στην κατασκήνωση με τα λυκόπουλα.
4.    Στον Κριό δεν αρκεί να του πουν ότι το μάτι της κουζίνας καίει. Πρέπει να το τσεκάρει ακουμπώντας το. Και να καεί, φυσικά.

ΤΑΥΡΟΣ

1.    Για τους περισσότερους Ταύρους, αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα.
2.    Οι Ταύροι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για όσα δεν τους συμφέρουν, δεν τους ενδιαφέρουν και δεν είναι σύμφωνα με τις απόψεις τους.
3.    Ο Ταύρος μπορεί να κρατάει μούτρα για πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ.
4.    Μετά το σεξ, ο Ταύρος αρχίζει το ροχαλητό προτού ο άλλος να ξαναβρεί την ανάσα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1.    Ο Δίδυμος νομίζει πως είναι μια διασταύρωση Σωκράτη και Ντα Βίντσι, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι μεταξύ Μαυρογιαλούρου και Μπόρατ.
2.    Μέχρι ο Δίδυμος να αποτελειώσει μια φράση του, έχει ήδη σχηματίσει στο μυαλό του την εντελώς αντίθετη άποψη.
3.    Οι Δίδυμοι είναι ανακατωσούρηδες. Τους αρέσει να καλούν άτομα που μισούν το ένα το άλλο, και μετά να απολαμβάνουν τον καβγά που θα γίνει.
4.    Οι Δίδυμοι στην οδήγηση αντί για φρένο χρησιμοποιούν δέντρα, κολόνες και τοίχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1.    Οι Καρκίνοι επινοούν δικές τους λέξεις για να αναλύσουν θέματα, ώστε να φαίνονται βαθυστόχαστοι. Όπως ο Κώστας Σημίτης, Καρκίνος κι αυτός.
2.    Ο Καρκίνος σιδερώνει τα ρούχα του βάζοντάς τα κάτω από το στρώμα. Το σίδερο τον τρομάζει και το καθαριστήριο του φαίνεται ακριβό.
3.    Ο Καρκίνος δεν αντέχει τις κοπιαστικές εργασίες. Χρειάζεται ένα τέταρτο ανάπαυσης ανάμεσα σε δύο αναπνοές.
4.    Στον Καρκίνο αρέσει να κάνει συλλογές από αναμνηστικά διαφόρων γεγονότων της ζωής του. Π.χ. την τσίχλα που πάτησε στο πρώτο του ραντεβού…

ΛΕΩΝ

1.    Οι Λέοντες θέλουν να τραβάνε την προσοχή με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρούνται ο δημόσιος διασυρμός και η αυτοπυρπόληση.
2.    Οι Λέοντες φιλάνε τον καθρέφτη τους, όταν δεν τους βλέπει κανείς.
3.    Ο Λέων θέλει να ελέγχει τα πάντα. Αν είναι κι άλλοι στο ασανσέρ, θα σταθεί κοντά στην πόρτα και θα πατάει τα κουμπιά. Στο μανάβικο, κάνει υποδείξεις στον υπάλληλο πώς να βάλει τις ντομάτες στη σακούλα.
4.    Τίποτα δεν τρομάζει τον Λέοντα όσο η ταπεινότητα. Γι’ αυτό και ο Ιησούς ήταν Αιγόκερως, και όχι Λέων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1.    Οι Παρθένοι τη σπάνε σε όλους, γιατί χρονομετρούν την αναπνοή τους και τακτοποιούν τα ρούχα στην ντουλάπα κατά χρώμα, με τη σειρά του ουράνιου τόξου (είναι θέμα και αισθητικής).
2.    Για να κάνεις έναν Παρθένο να φρικάρει, πες του στα ψέματα ότι έχει μια μουτζούρα στο μέτωπο. Θα αρχίσει να τρίβεται σαν μανιακός.
3.    Οι Παρθένοι δεν βλέπουν τα πράγματα μαύρα ή άσπρα. Τα βλέπουν καθαρά ή βρόμικα.
4.    Αν ακούς έναν Παρθένο να κουδουνίζει όταν περπατάει, είναι από τα μπουκαλάκια με τα χάπια που κουβαλά στις τσέπες και στην τσάντα του. 

ΖΥΓΟΣ

1.    Ο μόνος σκοπός στη ζωή του Ζυγού είναι να έχει πάντα δίκιο και για να το πετύχει, αλλάζει διαρκώς γνώμη.
2.    Οι Ζυγοί είναι κομψοί και καλόγουστοι μέχρις αηδίας. Κάνουν τους άλλους να φωνάζουν «έλεος», μην αντέχοντας πια τόση αισθητική.
3.    Ο Ζυγός είναι καλός στα κομπλιμέντα του είδους «ναι μεν, αλλά…». «Έχεις υπέροχα μάτια. Αν έχανες και καμιά δεκαριά κιλά, θα φαίνονταν περισσότερο».
4.    Ακόμα και τύφλα στο μεθύσι, σε κράτηση μετά από αλκοτέστ, ο Ζυγός θα σχολιάσει σε τι φλιτζάνι έπρεπε να είχε σερβιριστεί ο καφές που του δίνουν για να συνέλθει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1.    Θες να μάθεις αν κάποιος είναι Σκορπιός; Ρώτα τον. Αν μετά από πέντε λεπτά σιωπής σου πει ψυχρά, «Συγνώμη, τι είπες;», θα ξέρεις ότι η απάντηση είναι «ναι».
2.    Ο Σκορπιός είναι τόσο μυστικοπαθής, που δεν δίνει το τηλέφωνό του ούτε σε συγγενείς. Επίσης έχει περιφράξει το σπίτι του με αγκαθωτό συρματόπλεγμα, και έχει βάλει επιγραφές «Απαγορεύεται η είσοδος» και «Απαγορεύεται η φωτογράφιση».
3.    Αν θες μια εικόνα για το πώς είναι τα εσώψυχα ενός Σκορπιού, φαντάσου μια δεξαμενή με υδροχλωρικό οξύ που βράζει.
4.    Οι περισσότεροι χάκερ είναι Σκορπιοί. Για να μένουν ξύπνιοι 20 ώρες συνέχεια πάνω στα πληκτρολόγια, τρώνε τον καφέ με το κουταλάκι κατευθείαν από το κουτί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1.    Οι Τοξότες είναι γεννημένοι για περιπέτεια. Τη νύχτα πηγαίνουν στο μπάνιο χωρίς να ανάβουν το φως. Δεν τους αρέσει να κάνουν τίποτα με τον εύκολο τρόπο.
2.    Μην καλέσεις έναν Τοξότη να γνωρίσει τους γονείς σου. Είναι κρίμα να πάθουν τέτοια λαχτάρα, μεγάλοι άνθρωποι.
3.    Ο Τοξότης είναι τόσο απρόσεκτος και αδέξιος με τα αντικείμενα, τόσο επιρρεπής στα σπασμένα κεφάλια και στα μελανιασμένα γόνατα, που απορείς πώς διατηρείται αρτιμελής.
4.    Η ανοχή του Τοξότη στην ανία είναι τόσο μικρή, που αν για πέντε λεπτά τα πράγματα παραμένουν αμετάβλητα γύρω του, θα πάθει κρίση και θα ορμήσει στην κοντινότερη έξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1.    Αν γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα, τα μόνα πλάσματα που θα επιβιώσουν θα είναι οι κατσαρίδες και οι Αιγόκεροι.
2.    Ο Αιγόκερως είναι μια αλλόκοτη διασταύρωση Λέοντα και Παρθένου. Αυτό τον κάνει να νομίζει πως είναι ταυτόχρονα λογικός και χαρισματικός. Στην πραγματικότητα είναι απλώς ψώνιο σαν τον πρώτο και εμμονικός σαν τον δεύτερο.
3.    Τα συναισθήματα του Αιγόκερου είναι σαν τη ζωή στην Ανταρκτική. Τον περισσότερο καιρό βρίσκονται σε χειμερία νάρκη.
4.    Ο λόγος που ένας Αιγόκερως θυμώνει δύσκολα είναι ότι θεωρεί υποτιμητικό για το πρεστίζ του να εμπλακεί σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν κοινό θνητό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1.    Ο Υδροχόος θεωρεί πως όλες οι απαγορεύσεις αφορούν τους πάντες, εκτός από τον ίδιο. Απλώς αυτό δεν αναγράφεται πουθενά στη νομοθεσία για να μην προσβάλλεται το κοινό αίσθημα.
2.    Ο Υδροχόος πιστεύει ότι ο μόνος λόγος που δεν έχει ακόμα περπατήσει πάνω στο νερό, είναι ότι δεν έχει τελειοποιήσει την τεχνική του.
3.    Ο Υδροχόος αδιαφορεί πλήρως για το τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι. Αν πας απροειδοποίητα σπίτι του, μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα ξεβράκωτος. Και δυο μέρες άπλυτος. Πρόβλημά σου, ας τηλεφωνούσες προηγουμένως.
4.    Το καλύτερο που μπορεί να ελπίσει όποιος παντρευτεί Υδροχόο, είναι ένα σύντομο διαζύγιο.

ΙΧΘΥΣ

1.    Οι Ιχθείς δεν έχουν καμία αίσθηση της σωστής κατεύθυνσης. Μπορεί να οδηγούν αντίθετα στην εθνική οδό και να μην το πάρουν χαμπάρι.
2.    Αν ο Ιχθύς σου αναλύει μια φιλοσοφική άποψη, μην προσπαθήσεις να καταλάβεις. Ούτε κι εκείνος καταλαβαίνει τι λέει.
3.    Ποτέ μην προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις λογικά επιχειρήματα με έναν Ιχθύ. Βρίσκεται μονίμως αιωρούμενος πάνω από τη Χώρα των Θαυμάτων.
4.    Ο Ιχθύς θα σου πει ότι θέλει να ακούσει την απόλυτα ειλικρινή γνώμη σου για κάτι που φοράει ή έκανε. Αν πεις ότι δεν σου αρέσει, θα πέσει στο πάτωμα κλαίγοντας και απειλώντας να κάνει χαρακίρι.

 

 

Πληροφορίες από dinfo.gr

TAGS: Ζώδια