Είκοσι άτομα που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα, με τους τρεις από αυτούς να βρίσκονται υπό την επήρεια μέθης, συνέλαβαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων 'Αμεσης Δράσης, Τροχαίας, Αστυνομίας και Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.
Οι συλλήψεις έγιναν μετά από συστηματικούς ελέγχους που διενεργούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων, στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
- Εκατοντάδες τουρίστες εντυπωσιάστηκαν από την αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη - Βίντεο
- Εκρήξεις αυτοσχέδιων μηχανισμών έξω από τα σπίτια του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού
- Γυμνοί ναύτες από το βρετανικό αεροπλανοφόρο προκαλούν στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων - Βίντεο
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.