Λήξη συναγερμού στον σταθμό του Μετρό Μοναστηράκι: Δεν βρέθηκε τίποτα μετά το τηλεφώνημα για βόμβα - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία (Βίντεο)

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο Μοναστηράκι και έλεγξαν τους χώρους του Μετρό και διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε πως δεν υπάρχει κάτι ύποπτο

Μετρό

Δεν βρέθηκε τίποτα στον σταθμό μετρό στο Μοναστηράκι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ μετά από το απειλητικό τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί και διεξάγεται κανονικά,

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστος τηλεφώνησε στις 15:29 σε ενημερωτική ιστοσελίδα και ισχυρίστηκε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο σταθμό του μέτρο η οποία θα εκραγεί στις 17:38 το απόγευμα.

Το σημείο είχε αποκλειστεί από αστυνομικούς, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και πραγματοποιούσε ελέγχους στους χώρους του σταθμού.

Στη Γραμμή 1 η κυκλοφορία διεξαγόταν προσωρινά  στα τμήματα Πειραιάς- Θησείο και Ομόνοια- Κηφισιά και στη Γραμμή 3 στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο- Κεραμεικός και Σύνταγμα- Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.

Πηγή: skai.gr
0 0 Bookmark