Σάλος έχει προκληθεί με την εικόνα ενός εντόμου μέσα σε ένα αρτοσκεύασμα που μοιράζεται σε δημοτικό σχολείο στα Άνω Λιόσια. Το συγκεκριμένο εντόπισε η μητέρα του μαθητή που δεν είχε προλάβει να το φάει η οποία και δημοσίευσε την σχετική εικόνα αγανακτισμένη με το περιστατικό στο διαδίκτυο.   

Το γεγονός προκάλεσε ανησυχία, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του σχολείου σε επιστολή – διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Παιδείας να τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό στο συγκεκριμένο σχολείο.

Το SKAIgr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, κ. Κρυστάλλη Ιωσήφ, ο οποίος ανέφερε πως αναμένουν τα στοιχεία ώστε να προχωρήσουν οι περαιτέρω ενέργειες για το περιστατικό.  

Ανακοίνωση Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Με αφορμή τις καταγγελίες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης έδωσε εντολή στα αρμόδια κλιμάκια υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας να προβούν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Φυλής

Ο Δήμος Φυλής μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για το εν λόγω αποκρουστικό εύρημα που μοιράστηκε μέσω του προγράμματος Σχολικά Γεύματα προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:

Υγειονομικό πρόβλημα στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων.
Αναφορικά με τα αναγραφέντα στο διαδίκτυο, περί υγειονομικού προβλήματος στο πρόγευμα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Φυλής δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα. Σε επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα Αργύρη Αργυρόπουλου με τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Σοφία Παππού, η τελευταία του γνωστοποίησε ότι έχει προβεί στις προβλεπόμενες, από το νόμο, ενέργειες.
 

Πηγή: skai.gr