Ένας... φυλακισμένος οργάνωνε τη διακίνηση ηρωίνης στην Κρήτη (φωτό)

Μέσα από τις φυλακές συνεχίζει και οργανώνει τη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στην Κρήτη. Πρόκειται για τον 63χρονο κρατούμενο που ενώ εκτίει την ποινή του στις φυλακές Δομοκού, δίνει εντολές για τη μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών στα στέκια του Ηρακλείου. Οι αστυνομικές αρχές για μια ακόμα φορά συνέλαβαν ένα άτομο που λειτουργούσε ως βαποράκι του.

hroinh-2

Το χρονικό της σύλληψης

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η 49χρονη πήγε στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με τα ναρκωτικά στις αποσκευές της. Στη μία ώρα το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» και εκείνη αποβιβάστηκε.

Οι αστυνομικοί την περίμεναν και την έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Μόλις έφυγε από το αεροδρόμιο οι αρχές την πλησίασαν, της έκαναν έλεγχο όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 112 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

hroinh-1

Νέα δικογραφία σε βάρος του

Ο 63χρονος κρατούμενος τα τελευταία τρία χρόνια έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές.
Οι περισσότερες δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του αφορούν τη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών από την υπόλοιπη Ελλάδα στην Κρήτη.

Μάλιστα οι αρχές έχουν συλλάβει αρκετούς εντολοδόχους του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 63χρονος έχει καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Πηγή: cretapost.gr