Κλείσιμο

Star Wars-Ahsoka: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser και θα σας ενθουσιάσει - Η σειρά έρχεται το καλοκαίρι...

Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στο Disney+ τον Αύγουστο του 2023

Φίλοι του Star Wars, ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική νέα σειρά που έρχεται στο Disney+ αυτό το καλοκαίρι! Η πολυαναμενόμενη σειρά επιστημονικής φαντασίας, Ahsoka, διαδραματίζεται στο σύμπαν του Star Wars μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας και διαθέτει ένα all-star καστ, όπως η Rosario Dawson, η Natasha Liu Bordizzo και η Mary Elizabeth Winstead. Η υπηρεσία streaming κυκλοφόρησε ένα teaser trailer, δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Στη σειρά, η Rosario Dawson υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ahsoka Tano, που ερευνά μια αναδυόμενη απειλή για έναν ευάλωτο γαλαξία. Το teaser trailer, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο STAR WARS Celebration στο Λονδίνο, υπόσχεται μια περιπέτεια γεμάτη δράση για τους θαυμαστές του franchise. 

Αλλά η Ahsoka δεν είναι μόνη της στην αποστολή της. Μαζί της είναι η Sabine Wren, την οποία υποδύεται η Natasha Liu Bordizzo, και η Hera Syndulla, την οποία υποδύεται η Mary Elizabeth Winstead. Οι φίλοι της σειράς κινουμένων σχεδίων Star Wars Rebels θα αναγνωρίσουν αυτούς τους χαρακτήρες, οι οποίοι ήταν μέλη της Συμμαχίας των Επαναστατών. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα συνεχιστούν οι ιστορίες τους σε αυτή τη νέα σειρά ζωντανής δράσης.

Το σενάριο της Ahsoka υπογράφει ο Dave Filoni, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Carrie Beck. Η Karen Gilchrist είναι η συν-εκτελεστική παραγωγός. Αυτή η ομάδα έχει εργαστεί στο παρελθόν σε επιτυχημένα έργα Star Wars, όπως το “The Mandalorian” και το “Star Wars: The Clone Wars”, δίνοντας στους οπαδούς ακόμα περισσότερους λόγους να είναι ενθουσιασμένοι με την Ahsoka.

Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της αποκλειστικά στο Disney+ τον Αύγουστο του 2023, αλλά η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. 

Πηγή: watchandchill