Οριστικοποιείται το διαζύγιο Πιτ-Τζολί. Νέα διαμάχη για τους Μπρατζελίνα

Tην οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Μπράντ Πιτ ζητά η Αντζελίνα Τζολί, η οποία όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της, προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες προκειμένου να εκκινήσει τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται..

Μάλιστα, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού, Μίντι Νίμπι, η προσφυγή αυτή έχει στόχο να δοθεί ένα τέλος στο γάμο αυτό, ούτως ώστε Αντζελίνα και Μπραντ να μπορέσουν, να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στην ανατροφή των παιδιών τους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως σε έγγραφο που κατατέθηκε εκ μέρους της Αντζελίνα στο δικαστήριο, ο Πιτ φαίνεται πως συχνά αμελεί να καταβάλει το χρηματικό ποσό της διατροφής για τα παιδιά, παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές είχαν προβεί σε διακανονισμό για την οφειλή.

Σιγή ισχύος πάντως τηρεί, για τa παραπάνω, η πλευρά Πιτ με τους εκπροσώπους του να αρνούνται να προβούν σε επίσημες τοποθετήσεις. Πηγή από τον στενό κύκλο του ηθοποιού πάντως σχολιάζει, ανεπισήμως, πως ο Μπράντ δεν είναι τύπος που αμελεί τις υποχρεώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι Πιτ και Tζολί έχουν έξι παιδιά- βιολογικά και υιοθετημένα- ενώ η αίτηση διαζυγίου τους, μετά από δέκα χρόνια γάμου και δύο χρόνια δεσμού, έχει κατατεθεί ήδη από το 2016.
Πηγή: skai.gr/cnn