Παγκόσμια «ροκ» αναγνώριση για την Ντόλι Πάρτον: Εντάχθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame - Βίντεο

Αν και τραγουδίστρια της κάντρι, η Πάρτον στην συγκινητική της ομιλία δήλωσε ότι «είναι ροκ στην καρδιά».

 Η «αγαπημένη της Αμερικής» και διάσημη καλλιτέχνης με το πλούσιο μπούστο Ντόλι Πάρτον, ανήκει πλέον στο «πάνθεον» του Rock and Roll Hall of Fame».

Αν και τραγουδίστρια της κάντρι, η Πάρτον στην συγκινητική της ομιλία, δήλωσε ότι δέχεται την τιμή γιατί «είναι ροκ στην καρδιά».

Η τελετή έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Λος Αντζελες ενώ την τραγουδίστρια της κάντρι, ηθοποιό και συγγραφέα προλόγισε η Pink.

«Είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για μένα» είπε η Πάρτον. «Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς γνωρίζατε ότι, όταν είπαν ότι θα με έκαναν δεκτή στο Rock and Roll Hall of Fame, δεν ένιωσα ότι είχα κάνει αρκετά για να το αξίζω. Και δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από αυτό. Αλλά νιώθω τόσο μεγάλη τιμή και περήφανη που βρίσκομαι εδώ απόψε».

Η Ντόλι Πάρτον ανέβηκε επίσης στη σκηνή και τραγούδησε το θρυλικό "Jolene"μαζί με όλους τους καλλιτέχνες που εντάχθηκαν φέτος στο Rock and Roll Hall of Fame, Πατ Μπενατάρ, Σάιμον ΛεΜπόν των Duran Duran, Ρομπ Χάλφορντ των Judas Priest και το ντουέτο Eurythmics, τους Άνι Λένοξ και Ντέιβ Στιούαρτ. 

Πηγή: skai.gr