Κλείσιμο

Cher: Αποκαλεί τον αρραβωνιαστικό της... «daddy» - Η 76χρονη τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη

Η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε το ειδύλλιό της με τον Alexander Edwards μόλις τον Νοέμβριο

H Cher αρραβωνιάστηκε και θέλει να το μάθει όλος ο κόσμος. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. 

Σε νέα φωτογραφία που δημοσίευσε, ο αρραβωνιαστικός της, Alexander Edwards, τη φιλάει και η ίδια δείχνει το διαμαντένιο δαχτυλίδι της. 

Η 76χρονη Cher έγραψε στην ανάρτησή της: «Καλή χρονιά μπαμπάκα!».

Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια «ανέβασε» φωτογραφίες με το πανάκριβο δαχτυλίδι της, το οποίο εντυπωσίασε τους θαυμαστές της. Οι θαυμαστές της την «πολιόρκησαν» με δεκάδες μηνύματα συγχαρητηρίων, αν και αρκετοί έμειναν μπερδεμένοι από το αινιγματικό tweet της. «Μήπως έκανε πρόταση γάμου;», την ρώτησαν πολλοί.

Η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε το ειδύλλιό της με τον Alexander Edwards μόλις τον Νοέμβριο. Αν ο αρραβώνας οδηγήσει σε γάμο, θα πρόκειται για τον τρίτο της τραγουδίστριας. Ο πρώτος σύζυγός της, Sonny Bono, με τον οποίο έχουν ένα γιο πέθανε το 1998. Το ζευγάρι χώρισε το 1974.

Λίγο μετά το διαζύγιό της, η Cher παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της, Gregg Allman. Ο Γκρεγκ ήταν παντρεμένος με τη Σερ μεταξύ 1975 και 1979 και το ζευγάρι απέκτησε ένα παιδί μαζί, τον Elijah Blue Allman. Ο Γκρεγκ, δυστυχώς, απεβίωσε στο σπίτι του στη Σαβάνα της Τζόρτζια, αφού διαγνώστηκε με ηπατίτιδα C το 1999 και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος το 2010.

Η χαρμόσυνη ανακοίνωση του αρραβώνα της ποπ σταρ έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της απώλειας της αγαπημένης της μητέρας. Η 76χρονη τραγουδίστρια είχε γράψει στο Twitter: «Όταν πεθάνω θέλω να κάνετε μια γιορτή, ένα πάρτι».

Πηγή: skai.gr