Cher: Όταν πεθάνω θέλω όλοι να κάνετε ένα πάρτι

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά μετά τον θάνατο της μητέρας της

Στον απόηχο του θανάτου της μητέρας της, η Cher εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με υπαρξιακές αναζητήσεις και στοχαστικές σκέψεις για τον θάνατο. 

Η 76χρονη τραγουδίστρια έγραψε στο Twitter: Όταν πεθάνω θέλω να κάνετε μια γιορτή, ένα πάρτι». Η Cher αποκάλυψε ότι θα πήγαινε σε ένα από τα αγαπημένα μέρη της ίδιας και της αείμνηστης μητέρας της, Georgia Holt, για να τη γιορτάσουν.

Θυμήθηκε τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, ως «όμορφη, ταλαντούχα και ξεκαρδιστική». «Η ίδια μου έδειξε τον δρόμο, που βρίσκομαι σήμερα», έγραψε η Cher. 

Η τραγουδίστρια, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της, είπε: «Μερικές φορές μαλώναμε, δεν μιλούσαμε». 

Ωστόσο, ώρες αργότερα ακολούθησε ένα ακόμη tweet, στο οποίο περιέγραφε λεπτομερώς ένα περίεργο περιστατικό πριν από το θάνατό της. «Αυτό που είναι πραγματικά περίεργο - πριν από δύο μήνες ξυπνούσα λέγοντας δυνατά: ‘’Θέλω τη μάνα μου. Θέλω τη μάνα μου’’». 

Τέλος, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Όταν έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα είχε γράψει: «Η αλήθεια είναι... Πήρα τη φωνή της μαμάς και το όνειρό της και τα έκανα πραγματικότητα. Δεν μπορούσε να τα υλοποιήσει, οπότε το έκανα εγώ γι' αυτήν και την έκανα ευτυχισμένη». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Πηγή: skai.gr