Θρήνος στη Βρετανία για τα 3 αγοράκια «της λίμνης» - Ο 10χρονος Τζακ πέθανε για να βοηθήσει τους φίλους του (βίντεο - φωτογραφίες)

Τα σημειώματα που αφήνουν οι φίλοι τους και κάτοικοι της περιοχής δίπλα στη λίμνη είναι σπαραξικάρδια.   

Σοκαρισμένοι είναι ακόμα οι Βρετανοί από την τραγωδία που εξελίχθηκε πριν 2 μέρες στο Solihull, όπου 3 αγοράκια έχασαν την ζωή τους όταν έπεσαν σε παγωμένη λίμνη και ένα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. 

Όλα τα παιδιά ήταν ηλικίας από 6 έως 11 ετών. 

Τα τέσσερα παιδιά υπέστησαν καρδιακή προσβολή όταν ο πάγος στον οποίο πατούσαν στη λίμνη του πάρκου Babbs Mill έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσουν στα παγωμένα νερά.

Τα σημειώματα που αφήνουν οι φίλοι τους και κάτοικοι της περιοχής δίπλα στη λίμνη είναι σπαραξικάρδια. 

Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο μικρούλης Τζακ Τζόνσον. Όπως είπε η θεία του, το δεκάχρονο αγόρι, σαν ήρωας, «έτρεξε και προσπάθησε να σώσει» τα  άλλα τρία παιδιά, τους φίλους του, όταν έπεσαν μέσα στα παγωμένα νερά. Δεν τα κατάφερε…

Αν και τα ονόματα των παιδιών δεν έχουν δοθεί επισήμως στη δημοσιότητα, ένα σημείωμα γράφει: «Στον φίλο μου τον Tomas. Σε ευχαριστώ που ήσουν  εκεί όταν ήμουν λυπημένος. Ευχαριστώ που μου δάνεισες το μπουφάν σου όταν κρύωνα… »

Στο Twitter τα μηνύματα των χρηστών είναι εξίσου συγκινητικά…


«Όμορφε Τζακ, είσαι ο πιο γενναίος ήρωας και ο πιο λαμπρός Άγγελος στον Παράδεισο. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αγάπη σου για τους φίλους σου. Είθε η οικογένειά σου και οι οικογένειες των άλλων μικρών αγοριών να νιώσουν τις προσευχές μας στο σκοτάδι. Κοιμήσου απαλά όμορφε Άγγελε» είναι ένα από αυτά... 
 

Πηγή: skai.gr