Τύφλα να' χουν οι Βερσαλλίες: Μεγαλοπρέπεια στο επίσημο δείπνο του Μπάιντεν προς τιμήν των Μακρόν (βίντεο - φωτογραφίες)

Το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στην είσοδο του Λευκού Οίκου και τα φλας των φωτογράφων τράβηξαν φυσικά  οι Πρώτες Κυρίες, που έλαμψαν με τις υψηλής ραπτικής τουαλέτες τους

 Το πρώτο επίσημο δείπνο της Προεδρίας Μπάιντεν προς τιμή του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, πραγματοποιήθηκε χθες στον λευκό Οίκο, με φοβερή μεγαλοπρέπεια και πολυτέλεια και 338 καλεσμένους. 

μπαιντεν μακρον

Το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στην είσοδο του Λευκού Οίκου και τα φλας των φωτογράφων τράβηξαν φυσικά  οι Πρώτες Κυρίες, που έλαμψαν με τις υψηλής ραπτικής τουαλέτες τους. 

μακρον μπαιντεν

Ειδικά η Μπριζίτ Μακρόν εντυπωσίασε με  την γαλλική φινέτσα και το στυλ της της. Φόρεσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα Louis Vuitton με ψηλό λαιμό και σκίσιμο στη μία πλευρά του και το συνδύασε με ασημένια αξεσουάρ και λευκές γόβες.

μακρον μπαιντεν

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, φόρεσε μία τουαλέτα off-the-shoulder του οίκου Όσκαρ ντε λα Ρέντα σε μπλε χρώμα με μοτίβο από λουλούδια κεντημένα με πέτρες, ειδικά σχεδιασμένη για την περίσταση. 

μπαιντεν μακρον

Στη δεξίωση τραγούδησε ο Jon Batiste ενώ το μενού περιελάμβανε αμερικανικές σπεσιαλιτέ, όπως αστακό από το Μέιν ποσέ με βούτυρο και κρασιά από την Καλιφόρνια, μαζί με αφρώδη οίνο με γαλλικές ρίζες, Roederer Estate Brut Rose.

μακρον μπαιντεν

μακρον μπαιντεν

Ανάμεσα στους 338 καλεσμένους στον Λευκό Οίκο ήταν η ποιήτρια Άντα Λάιμον, ο κωμικός Στίβεν Κόλμπερτ με τη σύζυγό του, ο διάσημος υποδυματοποιός Κριστιάν Λουμπουτέν, η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ με την 17χρονη κόρη της και η εγκυμονούσα Κριστίν Τέιγκεν, σύμφωνα με το AP.

Πηγή: skai.gr