Κλείσιμο

Μισισιπή: Η viral στιγμή που μετεωρολόγος αρχίζει και προσεύχεται on air βλέποντας τον ανεμοστρόβιλο που έρχεται (Βίντεο)

Ο επικεφαλής μετεωρολόγος του τοπικού δικτύου WTVA, λίγο πριν την άφιξη του τυφώνα ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τι να περιμένουν ενώ όπως φαίνεται ούτε ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την έκπληξή του με την ισχύ του 

Ο ισχυρός τυφώναςπου έπληξε το Μισισιπή άφησε πίσω του τουλάχιστον 23 νεκρούς. Την ίδια ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η αντίδραση ενός μετεωρολόγου στο Μισισιπή, ο οποίος τρομάζει on air βλέποντας πόσο ισχυρός είναι και το μέγεθος της λαταστροφής που μπορεί να προκαλέσει με αποτέλεσμα να αρχίσει να προσεύχεται on air για τους κατοίκους της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο Ματ Μάθμπαν, επικεφαλής μετεωρολόγος του τοπικού δικτύου WTVA, λίγο πριν την άφιξη του τυφώνα ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τι να περιμένουν. «Ας υποθέσουμε ότι κινούμαστε με 65 μίλια την ώρα, θα έλεγα ότι θα οι δυτικοί δρόμοι της πόλης Άμορι απέχουν λιγότερο από δύο λεπτά. Πρόκειται για έναν ισχυρό, απειλητικό για τη ζωή ανεμοστρόβιλο που θα κινηθεί είτε εξαιρετικά κοντά στο Έιμορι είτε μέσα από το βόρειο τμήμα της πόλης».

Σε αυτό το σημείο, ο μετεωρολόγος έδειξε ξαφνικά ανήσυχος και συναισθηματικά φορτισμένος και αμέσως μετά αποκάλυψε μια νέα πρόβλεψη που τοποθετούσε την πόλη ακόμη περισσότερο στη ζώνη πυρός. Όπως είπε: «Έχουμε μια νέα σάρωση που έρχεται τώρα που μιλάμε. Ω φίλε, έρχεται στη βόρεια πλευρά του Έιμορι. Ω Χριστέ μου, σε παρακαλώ βοήθησέ τους, αμήν».

Η ισχυρός ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτια, κατέστρεψε δέντρα και έκοψε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή.

Ο κυβερνήτης του Μισισιπή, Τέιτ Ριβς, έγραψε στο twitter: «Πολλοί στο δέλτα του Μισισιπή χρειάζονται τις προσευχές μας και την προστασία του Θεού απόψε. Ενεργοποιήσαμε την ιατρική υποστήριξη-προωθούμε περισσότερα ασθενοφόρα και άλλα μέσα έκτακτης ανάγκης για τους πληγέντες. Παρακολουθήστε τα δελτία καιρού και παραμείνετε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της νύχτας, Μισισιπή».

Πηγή: skai.gr