Κλείσιμο

Εμμένει στη θέση του ο Μασκ μετά το σάλο που προκάλεσε το «ψηφίστε Ρεπουμπλικανούς στις ενδιάμεσες εκλογές»

Ο μεγιστάνας επικρίθηκε σφόδρα για την παρέμβασή του, όντας ο ίδιος ιδιοκτήτης ενός κρισιμότατου μέσου κοινωνικής δικτύωσης που πρέπει να είναι κομματικά ουδέτερο.

Σε νέα δήλωση προέβη ο ιδιοκτήτης της Twitter, Ίλον Μασκ, μετά τη σωρεία αντιδράσεων που προκάλεσε τη Δευτέρα η προτροπή του στους χρήστες της πλατφόρμας να  ψηφίσουν Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους για το Κογκρέσο των ΗΠΑ στις ενδιάμεσες εκλογές που θα διεξαχθούν σήμερα! 
 


«Στους ανεξάρτητους ψηφοφόρους: Η κοινή εξουσία περιορίζει τις χειρότερες υπερβολές και των δύο κομμάτων, επομένως συνιστώ να ψηφίσουμε για ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο, δεδομένου ότι η προεδρία είναι Δημοκρατική» υποστήριξε τη Δευτέρα ο Μασκ στο Twitter.

«Οι σκληροπυρηνικοί Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι δεν ψηφίζουν ποτέ την άλλη πλευρά, επομένως οι ανεξάρτητοι ψηφοφόροι είναι αυτοί που στην πραγματικότητα αποφασίζουν ποιος είναι επικεφαλής!» πρόσθεσε. 

Νέα δήλωση

Ο μεγιστάνας επικρίθηκε σφόδρα για την παρέμβασή του, όντας ο ίδιος ιδιοκτήτης ενός κρισιμότατου μέσου κοινωνικής δικτύωσης που πρέπει να είναι κομματικά ουδέτερο. Μετά το σάλο, ο Ίλον Μασκ επανήλθε την Τρίτη, χωρίς να υπαναχωρήσει από την προηγούμενη δήλωσή του, καθώς περιορίζεται να πει ότι μπορεί να ψηφίσει Δημοκρατικούς στο... μέλλον.  

«Για να είμαι ξεκάθαρος, η ιστορική μου κομματική ένταξη ήταν Ανεξάρτητη, με εκλογική ιστορία στην πραγματικότητα εξ ολοκλήρου Δημοκρατική μέχρι φέτος

»Και είμαι ανοιχτός στην ιδέα να ψηφίσω ξανά Δημοκρατικούς στο μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά σε tweets του ο Μασκ. 

Πηγή: skai.gr