Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Τεχεράνη: Δεν σκοπεύουμε να υποχωρήσουμε για τα πυρηνικά

Ο επόμενος γύρος συνομιλιών μεταξύ του Ιράν και των «έξι» (των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας ΟΗΕ και τη Γερμανίας) είναι καταδικασμένος σε αποτυχία, εκτιμά ο βουλευτής του ιρανικού Κοινοβουλίου Εσμαΐλ Κοβσαρί.

«Αυτές οι συνομιλίες χωρίς αμφιβολία δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα, διότι οι δυτικές χώρες θέλουν να ασκήσουν πίεση στο Ιράν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών κι εμείς δεν σκοπεύουμε να υποχωρήσουμε», ανέφερε ο βουλευτής στην ιρανική τηλεόραση Press-TV.

Ο επικείμενος γύρος των συνομιλιών μεταξύ του Ιράν και των «έξι» σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα 18 με 19 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της IAEA Χέρμαν Νέκερτς δήλωσε την Παρασκευή, μετά από συνομιλίες με ιρανούς αξιωματούχους, πως στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν δεν σημειώθηκε καμία πρόοδος.
Πηγή: skai.gr