Σαρωτικός ο Άρης νίκησε 4-0 τον Παναθηναϊκό

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το ντέρμπι με το οποίο έπεσε η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στη Super League 1, ανάμεσα σε ’ρη και Παναθηναϊκό, όπως δείχνει και το εμφατικό 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κιτρινόμαυρους» που είχαν τον υπηρεσιακό Απόστολο Τερζή στον πάγκο τους  ήταν ο Φετφατζίδης, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, στο 20’, και έβγαλε δύο ασίστ, σε Βέλεθ και Ντιγκινί, στο 44’ και στο 54’ αντίστοιχα!

Ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι, για να έρθει η πρώτη τους φετινή νίκη -και μεγαλύτερη σε έκταση απέναντι στο νυν αντίπαλό τους- «επιστρατεύθηκαν» τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ… Με τον Ιντέγε να βάζει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ’ρη και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα από το 64ο λεπτό.

Οι «πράσινοι» στον αντίποδα όχι μόνο δεν στάθηκαν αντάξιοι της περίστασης, παραμένοντας ξανά μακριά από μια στοιχειωδώς καλή εμφάνιση και μια νίκη, αλλά αντιθέτως προβλημάτισαν ακόμα περισσότερο με την εικόνα τους κι ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ…

Δίχως αρχή, μέση και… τέλος, από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, μπορούν μόνο να κρατήσουν για μια ακόμα φορά την παρουσία του Περέα ο οποίος στο διάστημα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, μπαίνοντας ως αλλαγή, πρόλαβε να βάλει ένα γκολ στο 83ο λεπτό. Που ακυρώθηκε, βέβαια, από την απερισκεψία του Μακέντα και με τη χρήση του VAR.

πηγή: sport-fm