Καμμένος: Η Ελλάδα δίνει απευθείας σε Ζάεφ και Σκόπια 198 εκατομμύρια ευρώ

Καμμένος: Η Ελλάδα δίνει απευθείας σε Ζάεφ και Σκόπια 198 εκατομμύρια ευρώ

Πέραν της φανερής συμφωνίας των Πρεσπών υπάρχει ένα μυστικό πρωτόκολλο που εκτελείται τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Open. 

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δίνουν στον Ζάεφ 198 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό, με απευθείας χρηματοδότηση, επαναφέροντας ένα παλαιό πρόγραμμα για την ενίσχυση των Βαλκανίων.

«Χρήματα από το υστέρημα του λαού που χρειαζόμαστε για να κρατήσουμε τις φρεγάτες στο Αιγαίο, να πετάμε τα αεροπλάνα μας», σημείωσε ο κ Καμμένος. 

Ο κ Καμμένος είπε επίσης ότι γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο εθνικής Άμυνας και ότι ο κ Αποστολάκης έχει υποσκελιστεί από τον κ Ρήγα που λειτουργεί ως κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας και έχει ως πιόνι του τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Γεώργιο Καμπά. 

Για την πιθανότητα να μην μπουν οι ΑΝΕΛ στην επόμενη βουλή, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν κοινά συμφέροντα. «Αν ο λαός δεν θέλει εμένα και τους ΑΝΕΛ στη Βουλή, εντάξει. Δεν θα αφήσω ποτέ παρεμβάσεις που προσβάλλουν τη σχέση της ορθοδοξίας με τον ελληνισμό». 

 

Πηγή: skai.gr