Τα χρώματα μαλλιών που μάλλον θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι (PICS)

H τελευταία χρόνια σε βρήκε να αγαπάς και να περιποιείσαι λίγο περισσότερο το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου, μιας και οι επισκέψεις στα κομμωτήρια ήταν περιορισμένες. Οι hair stylists, όμως, πιστεύουν πως ακριβώς γι'αυτό το λόγο, φέτος θα δούμε τις μεγαλύτερες αλλαγές στα μαλλιά. Όχι γιατί είναι κάποιο trend ξαφνικά, αλλά γιατί αν είναι να εκτονωθείς κάπου, τα μαλλιά σου είναι ένα ασφαλές μέρος.

Έτσι, τα χρώματα φέτος θα ακολουθήσουν δύο κατευθύνσεις: bold αλλαγές για τις τολμηρές, μικρές ανανεώσεις στο φυσικό μαλλί για τις υπόλοιπες.

Τα παστέλ

Το έχουμε ήδη πει και θα το ξαναπούμε. Τα παστέλ χρώματα είναι αυτά που χρειαζόμαστε τόσο αισθητικά, όσο και συναισθηματικά αυτή την περίοδο. Ειδικά για τις ξανθές, αυτού του είδους τα χρώματα είναι ιδανικά για τους 2-3 μήνες του καλοκαιριού. Μπορούν πολύ εύκολα αργότερα να επανέλθουν στο φυσιολογικό, σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα.

To χάλκινο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Πρόκειται για το πιο ευέλικτο χρώμα που θα δεις πολλές γυναίκες φέτος να το δοκιμάζουν και να ενθουσιάζονται. Είναι αυτό που μπορεί να συνδυαστεί άψογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου, γιατί ακριβώς καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων. Aπό το "φραουλί" μέχρι ένα πιο σκούρο καστανοκόκκινο, το κόκκινο του χαλκού φαίνεται ότι θα το βλέπουμε σε κάθε παραλία φέτος.

Το soft blonde

Δεν είναι τυχαίο ότι η αλλαγή που έκανε η Billie Eilish στα μαλλιά της "έριξε" το Instagram. Μετά από χρόνια έχοντας το neon πράσινο, εκείνη επέλεξε να πάει στο soft blonde. Φυσικά, η όλη διαδικασία διήρκεσε περισσότερο από 6 εβδομάδες για να γίνει σωστά χωρίς να ταλαιπωρηθεί υπερβολική το μαλλί της. Να είσαι σίγουρη πως τα ξανθά από εδώ και στο εξής θα είναι πάντοτε λίγο πιο απαλά. Έχοντας ως βάση ένα ανοιχτό μωβ ή μπλε, το ξανθό πλατινέ θα επαναπροσδιοριστεί μια και καλή.

To μελαχρινό με τις έντονες αντιθέσεις

Όπου αντιθέσεις, βάλε μεγάλες, chunky ανταύγειες. Αν, λοιπόν, το φυσικό σου μαλλί είναι μελαχρινό και θες να παραμείνει έτσι, μπορείς εύκολα να παίξεις με τις αντιθέσεις. Οι ανταύγειες σε πιο ανοιχτό χρώμα που ξεκινούν από την κορυφή των μαλλιών δίνουν την ψευδαίσθηση μίας γενικότερης πιο ανοιχτής απόχρωσης χωρίς καθόλου κόπο.

Το balayage της καραμέλας

Το συγκεκριμένο look κρύβει δύο βασικά πλεονεκτήματα. Αρχικά, το balayage είναι μία τεχνική που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τύπο μαλλιών και δεν χρειάζεται συχνή φροντίδα. Από την άλλη, το χρώμα της καραμέλας είναι αυτό που δίνει μεν μια αίσθηση ανανέωσης στο μαλλί, χωρίς πολλή ταλαιπωρία. Αν, λοιπόν, ψάχνεις να κάνεις μία πιο ήπια αλλαγή στα μαλλιά σου δοκιμαστικά, το συγκεκριμένο στιλ μοιάζει ιδανικό

Ποια είναι τα 3 ζώδια με το ισχυρότερο ένστικτο

4 τρόποι να εξοικονομήσεις ενέργεια στο σπίτι σου

Πηγή: SAVOIRVILLE