Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ένας άνδρας στην περιοχή Πέτρα Σελί στον Σέμπρωνα του Δήμου Πλατανιά. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του τις βραδινές ώρες, ενώ η οικογένειά του ανησυχούσε που δεν είχε επιστρέψει, με αποτελέσμα να ενημερωθούν οι αρχές.
Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 15 άτομα, πυροσβέστες από τους σταθμούς Χανίων και Καμπανού αλλά και δυνάμεις της ΕΜΟΔΕ, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ενώ τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
- Δράμα: Τέσσερις Βούλγαροι συνελήφθησαν προσπαθώντας να περάσουν 5 πρόβατα παράνομα
- Μπλόκο «Πράσινα Φανάρια»: «Πρέπει κάποια στιγμή να πάμε σε διάλογο» – Τί απαντά η Πανελλήνια Επιτροπή Μπλόκων
- Μπλόκο Χαλκηδόνας: «Είμαστε ενωμένοι με τα αιτήματα της Νίκαιας» – Κατηγορεί την κυβέρνηση για επικοινωνιακά παιχνίδια
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.