Τι έπαθε ο Simon Cowell; - Μιλάμε για την απόλυτη παραμόρφωση – Δείτε video και φωτογραφίες

Ο 63χρονος μεγιστάνας της τηλεόρασης φαινόταν αγνώριστος και ιδιαίτερα αδυνατισμένος

Ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων, Σάιμον Κάουελ, προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών του σε ένα νέο βίντεο που «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο 63χρονος μεγιστάνας της τηλεόρασης φαινόταν αγνώριστος και ιδιαίτερα αδυνατισμένος. Πριν από κάποιους μήνες, ο Κάουελ μιλώντας στην εφημερίδα «Sun» είχε δηλώσει ότι τελείωσε οριστικά με τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι το είχε παρακάνει και ότι πλέον δείχνει αγνώριστος. 

Ωστόσο, ο γνωστός παραγωγός στο νέο βίντεο που εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει στην κυριολεξία παραμορφωμένος. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο Σάιμον ενθάρρυνε τον κόσμο να επικοινωνήσει μαζί του, προκειμένου να περάσει από οντισιόν για το «Britain's Got Talent», λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του κριτή David Walliams από το σόου. 

«Πάντα λέω σε αυτό το σόου, δύο ή τρία λεπτά μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Και αυτό συνέβη. Και ίσως αυτή τη φορά να είσαι εσύ. Γι' αυτό σας παρακαλώ κάντε τώρα οντισιόν για την επόμενη σεζόν και ανυπομονώ να σας γνωρίσω». 

Οι θαυμαστές «βομβάρδισαν» την ανάρτησή του γράφοντας: «Τι συνέβη στο πρόσωπό σου;». Ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά: «Θεέ μου, παραλίγο να μην τον αναγνωρίσω. Δεν είμαι από αυτούς που κακολογούν την εμφάνιση κάποιου, αλλά το πρόσωπό του μοιάζει σαν να λιώνει».  

Ο Σάιμον Κάουελ

Ο γνωστός παραγωγός έχασε 20 κιλά τα τελευταία δύο χρόνια. Άλλαξε τον τρόπο ζωής του μετά τον τραυματισμό του κοντά στο σπίτι του στο Μαλιμπού. Χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι για έξι μήνες, μετά από επιπλοκές που είχε από το χειρουργείο που έκανε. 

Πηγή: skai.gr