Noel Gallagher: Δεν έχει νόημα μια επανασύνδεση των Oasis

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, επίσης, στο πώς το συγκρότημα τον κράτησε συγκεντρωμένο στην καριέρα του αντί στα ναρκωτικά

Ο Νόελ Γκάλαχερ μίλησε για τη φήμη και το πόσο ευγνώμων είναι που δεν τον «έπληξε» όπως την Έιμι Γουάινχαουζ. Ο μουσικός των High Flying Birds, πρώην μέλος των Oasis ήταν καλεσμένος στο podcast «Pub Talk» και μίλησε για την εμπειρία του με την επιτυχία σε σύγκριση με την Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε τραγικά το 2011, σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με χρήση ναρκωτικών.

«Η φήμη μπορεί να πλήξει τους ανθρώπους πολύ σκληρά» είπε ο Νόελ Γκάλαχερ. «Πάντα χρησιμοποιώ την ιστορία της Έιμι Γουιάνχαουζ, ενός υπέροχου κοριτσιού από το βόρειο Λονδίνο. Ξαφνικά κυκλοφορεί αυτό το άλμπουμ, γίνεται παγκόσμια σούπερ σταρ, η φήμη τη «χτύπησε» σαν φορτηγό και δεν τα κατάφερε».

«Δυστυχώς δεν είχε ανθρώπους γύρω της. Είμαι περιτριγυρισμένος από τους ίδιους ανθρώπους εδώ και 30 χρόνια, που με προσέχουν. Δεν έχω μια παροδική ομάδα διαφορετικών ανθρώπων κάθε έξι μήνες» σημείωσε. Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός αναφέρθηκε επίσης στο πρώην συγκρότημα του, Oasis και πώς τον κράτησε συγκεντρωμένο στην καριέρα του αντί στα ναρκωτικά. «Η εναλλακτική μου ήταν πάντα η δουλειά μου» είπε. «Στους Oasis ήμουν ο μοναδικός τραγουδοποιός, οπότε είχα πάντα τη δουλειά μου. Αν δεν έκανα τη δουλειά τότε το συγκρότημα θα κατέρρεε» υποστήριξε.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Γκάλαχερ είπε ότι «δεν έχει νόημα» μια επανασύνδεση των Oasis, επειδή το συγκρότημα εξακολουθεί να πουλάει «τόσους δίσκους τώρα» όσους και όταν ήταν μαζί.

Πηγή: skai.gr