Kυκλοφόρησε το άλμπουμ «Midnights» από την Τέιλορ Σουίφτ - Πάρτε μια... γεύση

Το άλμπουμ είναι πιθανό να κατακτήσει την κορυφή με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2022

Το πολυαναμενόμενο δέκατο στούντιο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, Τέιλορ Σουίφτ, με τίτλο «Midnights», κυκλοφόρησε όταν οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν μεσάνυχτα στην Ανατολική Ακτή. Αμέσως μετά η τραγουδίστρια  από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε έναν από τους βασικούς συνεργάτες της, τον Τζακ 'Αντονοφ.

Τον χαρακτήρισε «συγκυβερνήτη» μίας «άγριας κούρσας» δημιουργώντας μαζί του «προσωπικές ιστορίες νυχτερινής αυπνίας».

«Είναι φίλος ζωής (αυθάδης το ξέρω, αλλά επιμένω σε αυτό). Συνεργαζόμαστε μουσικά για σχεδόν μια δεκαετία ΟΜΩΣ... αυτό είναι το πρώτο άλμπουμ που είμαστε οι «βασικοί συνεργάτες», έγραψε, και δημοσίευσε παράλληλα ένα slideshow με φωτογραφίες της ίδιας και του 'Αντονοφ.

«Ο Τζακ και εγώ βρεθήκαμε στη Νέα Υόρκη, μόνοι, να ηχογραφούμε κάθε βράδυ, να ξενυχτάμε και να εξερευνούμε σκέψεις «άυπνων νυχτών»  του παρελθόντος. Το «Midnights» είναι ένα κολάζ έντασης με σκαμπανεβάσματα και άμπωτες και ροές. Η ζωή μπορεί να είναι σκοτεινή, έναστρη, μπερδεμένη, τρομακτική, ηλεκτρισμένη, ζεστή, ψυχρή, ρομαντική ή μοναχική», κατέληξε η Τέιλορ Σουίφτ. «Ακριβώς όπως το «Midnights».

Σύμφωνα με τον «Guardian» το «Midnights» είναι πιθανό να κατακτήσει την κορυφή με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2022. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Πηγή: skai.gr