Nosferatu: Ο Aaron Taylor-Johnson προστίθεται στο καστ του πολυαναμενόμενου φιλμ

Έχουν ανακοινωθεί κι άλλα δυνατά ονόματα 

Η πολυαναμενόμενη επανεκτέλεση της κλασικής ταινίας τρόμου Nosferatu από τον Robert Eggers ξεκίνησε επίσημα την παραγωγή και πρόσθεσε έναν ακόμη ηθοποιό υψηλού προφίλ στο ήδη γεμάτο αστέρια καστ. Η Focus Features ανακοίνωσε ότι ο Aaron Taylor-Johnson συμμετέχει στο έργο, μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα όπως οι Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Lily-Rose Depp, Emma Corrin, Willem Dafoe, Simon McBurney και Ralph Ineson.

Η ταινία, που είχε αρχικά ανακοινωθεί το 2015, θα είναι ένα ριμέικ της εμβληματικής βωβής γερμανικής ταινίας του 1922 «Nosferatu: A Symphony of Horror». Θεωρείται ένα από τα πιο επιδραστικά έργα τέχνης στον κόσμο του κινηματογράφου και του τρόμου, θέτοντας το πρότυπο για πολλά από τα βαμπιρικά τροπάρια που χρησιμοποιούνται σήμερα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «ο Nosferatu του Robert Eggers είναι μια γοτθική ιστορία εμμονής μεταξύ μιας στοιχειωμένης νεαρής γυναίκας στη Γερμανία του 19ου αιώνα και του αρχαίου βαμπίρ της Τρανσυλβανίας που την καταδιώκει, φέρνοντας μαζί του ανείπωτο τρόμο». 

Ο Aaron Taylor-Johnson, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το Kick-Ass, το Godzilla και το Bullet Train, θα συμμετάσχει στο ταλαντούχο καστ του συνόλου για να ζωντανέψει ξανά αυτή την κλασική ιστορία. Η ταινία υπόσχεται να είναι μια στοιχειωτική και συναρπαστική απεικόνιση του θρύλου των βρικολάκων και οι οπαδοί του τρόμου και του κλασικού κινηματογράφου περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία της. 

Πηγή: watchandchill
TAGS: ταινία