Aaron Taylor-Johnson: Όλο και πιο κοντά στο να πάρει τον ρόλο του James Bond

Ο ηθοποιός κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο στο δράμα του 2017, «Nocturnal Animals»

Από τότε που ο Ντάνιελ Κρεγκ έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στην κινηματογραφική σειρά Τζέιμς Μποντ, εδώ και καιρό οι υπεύθυνοι έψαχναν έναν κατάλληλο υποψήφιο για να γίνει ο νέος 007. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ολοκλήρωσαν μια συνάντηση με τον Άαρον Τέιλορ–Τζόνσον, ο οποίος γεννήθηκε στο High Wycombe του Ηνωμένου Βασιλείου. Σίγουρα ταιριάζει στο προφίλ ενός Βρετανού ηθοποιού με τεράστια επιτυχία, ενώ έχει και την κατάλληλη ηλικία που έψαχνε το στούντιο. 

Προηγουμένως, οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι έψαχναν για έναν ηθοποιό, που θα μπορούσε να δεσμευτεί στον ρόλο για την επόμενη δεκαετία, τουλάχιστον. Ο Άαρον Τέιλορ–Τζόνσον δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος σταρ της δράσης, αλλά και ένας καταξιωμένος δραματικός ηθοποιός.

Ο ηθοποιός κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του ως αρχηγός συμμορίας στο δράμα του 2017, «Nocturnal Animals». Αυτός ο ρόλος απέδειξε ότι είχε τα εφόδια, για να δώσει μια δυνατή ερμηνεία σε μια ταινία που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. 

Όσον αφορά στη δράση, έχει εμπειρία σε ταινίες όπως το «Avengers: Ageof Ultron» με τον ρόλο του ως Quicksilver. Το πλούσιο βιογραφικό του είναι αυτό που έκανε την παραγωγό Barbara Brocoli να προγραμματίσει μια συνάντηση με τον ηθοποιό. Ο Matthew Belloni του Puck News είναι εκείνος που μετέδωσε την είδηση της επιτυχημένης συνάντησης μεταξύ του Johnson και της Brocoli.

Παρόλο, που έχει ήδη ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, ο ηθοποιός είναι πρωταγωνιστής, αλλά δεν πλησιάζει σε τίποτα τους πιο διάσημους και επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Αν καταφέρει να πάρει τον ρόλο, είναι σίγουρο ότι η φήμη του θα εκτοξευτεί στα ύψη. 

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η συνάντηση πήγε εξαιρετικά καλά και φαίνεται ότι η Barbara Brocoli έχει γοητευτεί από τις ικανότητες του ηθοποιού. Μέχρι στιγμής, αυτός είναι ο μόνος ηθοποιός που είναι δημόσια γνωστό ότι έχει συναντηθεί με την Brocoli και τα πήγε καλά. Η παραγωγός αποκάλυψε, επίσης, στο παρελθόν ότι η ιδέα να παίξει μια γυναίκα τον Τζέιμς Μποντ είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει. 

Πηγή: skai.gr