Ζω Καλά
#63 | Ζω καλά με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Η αλήθεια είναι ότι όλοι υποφέρουμε κατά καιρούς από πονοκεφάλους καθώς φαίνεται ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η τεχνολογία έχουν συμβάλλει στο να είναι πιο συχνοί αλλά και πιο έντονοι. Η ημικρανία δυστυχώς τείνει να γίνει κάτι πολύ συχνό ιδίως στις γυναίκες στη χώρα μας,  την ίδια ώρα που η επιστήμη έχει κάνει θαύματα όσον αφορά την αντιμετώπιση ακόμη και των πιο δύσκολων πονοκεφάλων.

Podcasts

ακούστε τα υπόλοιπα επεισόδια
Κάνε Εγγραφή

Η αλήθεια είναι ότι όλοι υποφέρουμε κατά καιρούς από πονοκεφάλους καθώς φαίνεται ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η τεχνολογία έχουν συμβάλλει στο να είναι πιο συχνοί αλλά και πιο έντονοι.

Η ημικρανία δυστυχώς τείνει να γίνει κάτι πολύ συχνό ιδίως στις γυναίκες στη χώρα μας,  την ίδια ώρα που η επιστήμη έχει κάνει θαύματα όσον αφορά την αντιμετώπιση ακόμη και των πιο δύσκολων πονοκεφάλων.