Tina Turner: Ιδιωτική η κηδεία της «γιαγιάς της ροκ» - Παγκόσμια η θλίψη για τον θάνατό της 

Ενώ ο κόσμος θρηνεί την απώλειά της, δόθηκαν στη δημοσιότητα πληροφορίες για την κηδεία της 

Με λουλούδια, κεριά και σημειώματα αγάπης, ο πλανήτης αποχαιρετά και τιμά τη μία και μοναδική Τίνα Τέρνερ (Tina Turner), την «γιαγιά της ροκ» με την ταραχώδη ζωή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, που με την φωνή και τη μουσική της ενθουσίασε εκατομμύρια θαυμαστές και ενέπνευσε πολλούς καλλιτέχνες των επόμενων γενεών.

Η Τίνα Τέρνερ πέθανε χθες στο σπίτι της, στη Ζυρίχη της Ελβετίας και η είδησή προκάλεσε παγκόσμιο σοκ καθώς δεν είχαν κυκλοφορήσει κάποια νέα για την βεβαρυμένη υγεία της 83χρονης σούπερ σταρ. 

Τα τελευταία χρόνια, η Τίνα Τέρνερ είχε πάθει  εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ έπασχε από καρκίνο και  νεφρική ανεπάρκεια.

Τα προβλήματα υγείας της ήταν τόσο έντονα, που η ίδια είχε ακόμη σκεφτεί ακόμα και  την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Ενώ ο κόσμος θρηνεί την απώλειά της, δόθηκαν στη δημοσιότητα πληροφορίες για την κηδεία της. 

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της, η κηδεία της Τίνα Τέρνερ θα είναι ιδιωτική και θα γίνει παρουσία μόνο της οικογένειας και λίγων στενών φίλων. 

Η Τίνα Τέρνερ εγκαταστάθηκε στην Ελβετία το 1995 μαζί με τον σύντροφό της, τον Γερμανό Ερβιν Μπαχ. Το 2013, τρεις μήνες μετά τον γάμο τους και αφού πήρε την ελβετική υπηκοότητα, απαρνήθηκε την αμερικανική υπηκοότητα.

Στο σπίτι της Τέρνερ, στην γειτονιά του Kuesnacht, έξω από τη Ζυρίχη, από χθες τη νύχτα, κόσμος καταφθάνει συνεχώς για να αφήσει κεριά και λουλούδια.

Ενα κόκκινο τριαντάφυλλο και ένα σημείωμα ήταν στερεωμένο το πρωί στην πύλη: «Πιστεύω ότι είναι ΟΚ που ήρθα νωρίς σήμερα. Ευχαριστώ και αντίο Τίνα. You're Simply the Best». 

Η ίδια δήλωνε τον Απρίλιο στον Guardian ότι ήλπιζε πως θα την θυμούνται ως «τη βασίλισσα του rock'n roll». Και κέρδισε και αυτό το στοίχημα, αν δει κανείς σήμερα τις αναφορές στο όνομά της σε ολόκληρο τον κόσμο...

Διαβάστε σχετικά: Tina Turner: Διάσημοι καλλιτέχνες αποτίνουν φόρο τιμής στη «βασίλισσα του ροκ εν ρολ»

Πηγή: skai.gr