Σάκκαρη: Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του US Open

Παρά τις αρκετές δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-0) της Γερμανίδας Τατιάνα Μαρία, παίρνοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του φετινού US Open

Μπορεί να δυσκολεύτηκε σε αρκετά σημεία της αναμέτρησής της με τη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία (Νο. 85 στην παγκόσμια κατάταξη), ωστόσο η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-0), πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του φετινού US Open!

Επιβλητική στο τρίτο και καθοριστικό σετ η Σάκκαρη, δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να πάρει ούτε ένα game, δείχνοντας την ανωτερότητά της. Αρνητικό για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια τα πολλά χαμένα πρώτα σερβίς (38/74) και τα 8 διπλά λάθη.


Μουδιασμένη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η Μαρία, με τη Γερμανίδα να κάνει το break και να προηγείται με 4-1. Σε εκείνο το σημείο του αγώνα η Σάκκαρη αντέδρασε και πήρε κεφάλι στο σκορ με 5-4 και πήρε το πέμπτο συνεχόμενο game της για να προηγηθεί με 1-0 στα σετ.

Η Τατιάνα Μαρία εκμεταλλεύθηκε τα κακά σερβίς της Σάκκαρη και επικράτησε με 6-3 στο δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ήταν καταιγιστική στο τελευταίο και καθοριστικό σετ, στο οποίο δεν έχασε ούτε game, παίρνοντας έτσι την πολυπόθητη νίκη.

Πηγή: sport-fm.gr