Οι απαντήσεις του Γιοβάνοβιτς στα κουίζ του Νιόπλια

Ένα από τα καλύτερα τακτικά παιχνίδια έκανε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΟΦΗ με τον Σέρβο στον πάγκο του

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια αμφιβολιών στην Κρήτη και πραγματοποίησε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, δεν έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα καθώς δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να “αποκόψει” τον Ρουμπέν Πέρεθ από την δημιουργία σε χαμηλά μέτρα.

Απαντώντας σε όλα τα προβλήματα που προσπάθησε να του θέσει ο Νιόπλιας, ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς παρουσίασε ένα κυριαρχικό Παναθηναϊκό από το πρώτο δευτερόλεπτο, παίζοντας επιθετικά, πρεσάροντας ψηλά αμέσως μόλις χανόταν η μπάλα και χτυπώντας στις αδυναμίες του ΟΦΗ. Ο Ρουμπέν Πέρεθ κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και να “κατευθύνει” το παιχνίδι της ομάδας του στην μεγάλη αδυναμία του ΟΦΗ: Στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Κλωναρίδης στο ματς της πρώτης αγωνιστικής δημιούργησε και τα τρία γκολ των Περιστεριωτών ως δεξιός εξτρέμ και ο Παλάσιος συνέχισε να “χτυπάει” την ίδια πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα στο paopantou.gr

Πηγή: skai.gr