Αιωνόβιος παππούς γιόρτασε τα 100α γενέθλιά του σε διάσημο στριπ κλαμπ του Ντάλας (βίντεο - φωτογραφίες)

Η Dina από το Τέξας δήλωσε ότι ο μπαμπάς της, Gioacchino "Jack" Poma, αγαπάει δύο πράγματα στη ζωή: Τις γυναίκες γενικότερα και τα γυναικεία στήθη ειδικότερα.

Συνήθως, όταν κάποιος γίνεται 100 χρονών, η οικογένεια μαζεύεται γύρω του με μια τούρτα και – σε κάποιες χώρες – λαμβάνει συγχαρητήριο τηλεγράφημα από το κράτος. 

Στο Ντάλας των ΗΠΑ μια κόρη αποφάσισε να γιορτάσει τα 100α γενέθλια του αγαπημένου της μπαμπά – και να του κάνει το καλύτερο δώρο – στο πιο διάσημο στριπτιτζάδικο της πόλης. 

Μάλιστα, η ίδια ήταν εκεί και τον πρόσεχε για «να μην ενθουσιαστεί υπερβολικά και τα πράγματα πάρουν άσχημη τροπή». 

Η Dina από το Τέξας δήλωσε ότι ο μπαμπάς της,Gioacchino «Jack» Poma, αγαπάει δύο πράγματα στη ζωή: Τις γυναίκες γενικότερα και τα γυναικεία στήθη ειδικότερα. 

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της δεν είχε πάει σε στριπτιτζάδικο από τα νιάτα του, επομένως, το ιδανικότερο δώρο για να γιορτάσει τον ένα αιώνα ζωής ήταν μια βραδια σε στριπ κλαμπ και μάλιστα στο καλύτερο, The Lodge.

Οταν ο Gioacchino εμφανίστηκε στο κλαμπ, «ήταν σαν παιδί σε ζαχαροπλαστείο». Οι χορεύτριες εξεπλάγησαν ενώ ο ίδιος διασκέδασε και το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του! 

«Έχουμε μόνο μια ζωή και πρέπει να την απολαμβάνουμε όσο μπορούμε», τόνισε η κόρη του σύμφωνα με το TMZ.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα του «Jack» πέθανε πριν από 12 χρόνια, ενώ η γυναίκα με την οποία έκανε σχέση αργότερα, πέθανε και αυτή πέρυσι.

Οι ιδιοκτήτες του στριπτιτζάδικου πάντως δήλωσαν ότι θέλουν να υποδεχτούν τον γηραιότερο πελάτης τους ξανά, όποτε εκείνος το επιθυμήσει (σύντομα).

Πηγή: skai.gr