Το τραγικό τέλος της influencer με τα 4,2 εκατ. ακολούθους - Γιατί έφυγε στα 31 της η Niece Waidhofer

Η Ιστορία και το τραγικό τέλος της Niece Waidhofer, μοντέλου και influencer με τα 4,2 εκατομμύρια ακολούθους, φαινομενικά γεμάτη λάμψη ζωή αλλά και την αψεγάδιαστη ομορφιά συγκλονίζει αλλά και προβληματίζει την κοινή γνώμη παγκοσμίως

Συγκλονίζει η ιστορία της Νιζ Γουέντχοφεν.

Επρόκειτο για ένα 31χρονο μοντέλο και influencer, και προσωπικότητα ιδιαιτέρως αγαπητό στο διαδικτυακό κοινό, με τον τραγικό της θάνατο να οδηγεί σε σωρεία ερωτημάτων και προβληματισμών γύρω από την αντιμετώπιση των ψυχιατρικών νοσημάτων και του ότι δυστυχώς συχνά παραμένουν ταμπού, με τραγικές συνέπειες, ακόμα και στην εποχή μας.

«Δυστυχώς, η Νιζ αυτοκτόνησε μετά από μακροχρόνια μάχη που έδινε με προβλήματα ψυχικής υγείας», είπε η οικογένειά της στο TMZ. 

«Ήταν πολύ ανοιχτή με το διαδικτυακό της κοινό αναφορικά με το θέμα υγείας της, θέλοντας έτσι να βοηθήσει τυχόν followers της που βίωναν κάτι ανάλογο».

Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με τίτλο "Peace From Niece" πρόκειται να δημιουργηθεί προς τιμήν της, σύμφωνα με το TMZ, ο οποίος θα βοηθήσει την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία και θα χρηματοδοτήσει την έρευνα για τις ψυχικές ασθένειες.

Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν στο TMZ ότι έλαβαν ένα τηλεφώνημα από ένα μέλος της οικογένειας της που ζήτησε από τους αστυνομικούς να ελέγξουν την στο σπίτι της στο Χιούστον του Τέξας τον περασμένο μήνα.

Εκεί ανακαλύφθηκε το σώμα της.

Το μοντέλο και influencer, είχε 4,2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram της, όπου έκανε τακτικά αναρτήσεις φωτογραφιών και σχολίων. 

Όμως οι θαυμαστές της ανησύχησαν όταν ξαφνικά από τον λογαριασμό της άρχισε να αφαιρείται περιεχόμενο.

Ενδεικτικές κάποιες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, είχε αφήσει μόνο τρεις αναρτήσεις στη σελίδα της.

Πηγή: skai.gr