Κλείσιμο

Καλεσμένος μέθυσε σε γάμο και παραλίγο να βάλει φωτιά στο γαμήλιο γλέντι! – Συνέχισε απτόητος τον χορό – Δείτε το αστείο video

Οι καλεσμένοι άρχισαν να ψάχνουν μανιωδώς για νερό για να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο ο ίδιος χρησιμοποίησε το μπράτσο του σαν πυροσβεστήρα 

Όπως γράφει η «New York Post», αυτός ο τύπος έβαλε… κυριολεκτικά φωτιά στην πίστα του γάμου! Ένας, προφανώς, μεθυσμένος καλεσμένος, ενός νεόνυμφου ζευγαριού πήρε στα χέρια του τα βεγγαλικά του εορτασμού στο γάμο τους σε φάρμα και παραλίγο να προκαλέσει τεράστια πυρκαγιά όπως δείχνει βίντεο που έχει γίνει, πλέον, viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Στο βίντεο, το οποίο έχει προκαλέσει περισσότερες από 9,1 εκατομμύρια προβολές στο Twitter, ένας άντρας με το όνομα Craig ή Greg φαίνεται να χορεύει, κρατώντας βεγγαλικά και στα δύο χέρια, ενώ οι υπόλοιποι καλεσμένοι τον επαινούν για τις κινήσεις του.

Λίγο μετά, όμως, αρχίζουν να ακούγονται φωνές από τους καλεσμένους. «Φωτιά! Φωτιά!», φώναζαν τρομαγμένοι όσοι ήταν στο γαμήλιο γλέντι, ωστόσο ο συγκεκριμένος κύριος, που φαινόταν να είναι η ψυχή του πάρτι, συνέχισε ήρεμα να χορεύει. 

Ο μεθυσμένος καλεσμένος

Οι καλεσμένοι άρχισαν να ψάχνουν μανιωδώς για νερό για να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο ο ίδιος χρησιμοποίησε το μπράτσο του σαν πυροσβεστήρα. 

Πηγή: skai.gr