Αυστραλός σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να περάσει το βράδυ με την ερωμένη του - Τού ζητά αποζημίωση η αστυνομία

Ο Πωλ Λέρα από τη Νέα Νότια Ουαλία σκηνοθέτησε την απαγωγή του παραμονή πρωτοχρονιάς για να περάσει το βράδυ του με μία άλλη γυναίκα αντί της συντρόφου του

Ακριβά θα πληρώσει τη φαντασία του ένας Αυστραλός, ο οποίος καλείται τώρα να αποζημιώσει την αστυνομία καθώς σκηνοθέτησε την απαγωγή του προκειμένου να καλύψει την απιστία του.

Ο Πωλ Λέρα από τη Νέα Νότια Ουαλία σκηνοθέτησε την απαγωγή του παραμονή πρωτοχρονιάς για να περάσει το βράδυ του με μία άλλη γυναίκα αντί της συντρόφου του.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, ο Λέρα έστειλε μήνυμα στη σύντροφό του ισχυριζόμενος ότι τον είχαν απαγάγει και ότι οι απαγωγείς θα τον κρατούσαν μέχρι το πρωί.

Στη συνέχεια, η σύντροφός του επικοινώνησε με την αστυνομία στην περιοχή Lake Illawarra, η οποία βρήκε τον Λέρα στο φορτηγό του στη γενέτειρά του, Dapto, το επόμενο πρωί.

Τώρα, ένα δικαστήριο διέταξε τον 35χρονο να πληρώσει 16.218 δολάρια Αυστραλίας στην αστυνομία της ΝΝΟ για τις δαπάνες της έρευνας.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι αστυνομικοί αφιέρωσαν περισσότερες από 200 ώρες αστυνομικής δουλειάς διερευνώντας τον ισχυρισμό του Λέρα για απαγωγή με κόστος 16.218 δολάρια για μισθούς και απόκτηση τηλεφωνικών αρχείων.

Η τοπική εφημερίδα Illawarra Star ανέφερε ότι ο Λέρα είχε αρχικά ισχυριστεί ότι είχε συλληφθεί από μια ομάδα άγνωστων ανδρών της Μέσης Ανατολής που αργότερα τον άφησε να φύγει.

Ο δικηγόρος του Λέρα, που υποχρεώθηκε και σε κοινωνική εργασία, είπε ότι ο πελάτης του έχει σημειώσει «τεράστια πρόοδο αποκατάστασης» μετά το αδίκημα και ότι «συνεχίζει να απολαμβάνει την υποστήριξη της οικογένειας και της συντρόφου του και επιθυμεί να προχωρήσει στη ζωή του ως παραγωγικό μέλος της κοινότητας».
 

Πηγή: skai.gr