Ίλον Μασκ: Έρχεται... «τρικολόρε» επαλήθευση στο Twitter 

Ο Ίλον Μασκ ανακοίνωσε ότι το νέο σύστημα επαλήθευσης θα ενεργοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την άλλη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.   

Μετά το φιάσκο που προκλήθηκε στο Twitter από την πληρωμένη επαλήθευση λογαριασμού με τα μπλε σήματα, ο Ίλον Μασκ επανέρχεται δυναμικά με… τρικολόρε επαλήθευση. 

Απαντώντας σε χρήστη με (τι άλλο;) tweet του, το νέο αφεντικό του Twitter ανέφερε ότι θα υπάρχει μια «χρυσή σήμανση» για τις εταιρείες, γκρι χρώμα θα έχει η επαλήθευση των λογαριασμών κυβερνητικών οργανισμών ενώ η υπάρχουσα μπλε σήμανση θα αφορά ιδιώτες, ανεξάρτητα αν είναι διασημότητες ή όχι.

Έχοντας πάρει προφανώς το μάθημά του από το χάος με την μπλε επαλήθευση, ο Μασκ ξεκαθάρισε ότι όλοι οι πιστοποιημένοι λογαριασμοί θα «επικυρώνονται με μη αυτόματο τρόπο» πριν ενεργοποιηθεί η επαλήθευση. Ο δισεκατομμυριούχος μάλιστα χαρακτήρισε την κίνηση αυτή ως «επώδυνη, αλλά απαραίτητη».

Η επιστροφή της λειτουργίας ήταν προγραμματισμένη για τις 29 Νοεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε από το νέο αφεντικό της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Ο Ίλον Μασκ ανακοίνωσε ότι το νέο σύστημα επαλήθευσης θα ενεργοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την άλλη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Πηγή: skai.gr