Η CEO της Google N/A Ευρώπης Πέγκυ Αντωνάκου αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ (vid)

Της Κορίνας Γεωργίου

Το 2020 οδεύει προς το τέλος του. Ένα έτος που θα καταγραφεί στην παγκόσμια ιστορία, μια πρωτοφανής στιγμή της ανθρωπότητας, στην οποία ο εγκλεισμός κι ο περιορισμός σημάδεψαν κι εξακολουθούν να σημαδεύουν την καθημερινότητα μας. Πώς αποτυπώνεται στις αναζητήσεις των Ελλήνων αλλά και των χρηστών σε όλον τον κόσμο η ιδιαιτερότητα της χρονιάς που μας πέρασε, μέσα από την πλατφόρμα της Google, η οποια αποτελεί κι ένα είδος βαρόμετρου της παγκόσμιας πολιτικο-οικονομικής και κοινωνικής ζωής;  

Η Γενική Διευθύντρια της Google Ν/Α Ευρώπης, Πέγκυ Αντωνάκου, μιλά αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ, απαντώντας στο ερώτημα αυτό κι εξηγεί τι κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών κατά την “τραυματική” χρονιά που μας πέρασε.

Κατέχοντας μια αξιοζήλευτη και κομβική θέση σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, η Πέγκυ Αντωνάκου, εξήγησε ποια είναι η δική της προσέγγιση στη νέα  παγκόσμια τάση που καταγράφεται τον τελευταίο καιρό, να επιλέγονται σε ηγετικές θέσεις γυναίκες. 

Νέα, επιτυχημένη επαγγελματίας αλλά και υποδειγματική μητέρα, η σιδηρά κυρία της Google περιγράφει τις ημέρες του εγκλεισμού και τις δραστηριότητες που είχε τη δυνατότητα να απολάυσει και στέλνει το δικό της μήνυμα στους νέους που ξεκινούν την πορεία τους, συμβουλεύοντάς τους να θέτουν υψηλούς στόχους και να μην εγκαταλείπουν ποτέ τα όνειρά τους.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Google