Ο Ροντρίγκο «έκλεψε» λίγη... μαγεία από τα πόδια του Ρονάλντο - Βίντεο

Ο 21χρονος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης άγγιξε τα πόδια του «θρύλου» της «Σελεσάο» για να... αποσπάσει λίγη από τη «μαγεία» του

Ο Ροντρίγκο έδωσε συνέντευξη στον Ρονάλντο μιλώντας για την -έως τώρα- εμπειρία του στο Μουντιάλ, με τον 21χρονο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης να αγγίζει στο τέλος τα πόδια του «θρύλου» της «σελεσάο» προκειμένου να πάρει λίγη από τη «μαγεία» του.

Η αντίδραση του -δύο φορές- Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την εθνική Βραζιλίας- Ρονάλντο, ήταν ανεκτίμητη με τους δύο να ξεσπούν σε γέλια στο τέλος.

Ο Ροντρίγκο μετράει δύο συμμετοχές ως αλλαγή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχοντας αγωνιστεί 15΄με τη Σερβία και 45΄με την Ελβετία ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ, την ώρα που μετά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ φαίνεται πως θα λάβει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ρονάλντο που κατείχε το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο με 15 τέρματα ως το 2014 όπου και τον ξεπέρασε ο Μίροσλαφ Κλόζε, έχει κατακτήσει εις διπλούν το Μουντιάλ (1994,2002) ενώ έφτασε και μια ανάσα από το βαρύτιμο τρόπαιο το 1998 στον πολυσυζητημένο τελικό με τη Γαλλία.

Πηγή: sport-fm.gr