Κλείσιμο

Βούλτεψη για Μαζιώτη: Πολιτική νομιμοποίηση της τρομοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για πολιτική νομιμοποίηση στην τρομοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο σε σκληρή δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τοποθετήσεις στελεχών της Κουμουνδούρου σχετικά με τη σύλληψη του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη

«Στον ΣΥΡΙΖΑ η αμήχανη σιωπή της πρώτης ημέρας για την επιτυχία της Αστυνομίας να συλλάβει τον τρομοκράτη Ν. Μαζιώτη έδωσε σήμερα τη θέση της σε ύποπτες δηλώσεις περί ‘λαθών’ των τρομοκρατών. Διαπιστώνουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να παρέχει πολιτική νομιμοποίηση στην τρομοκρατία» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Υποθέτουμε ότι πολύ σύντομα θα περάσουν και στο στάδιο των …υποδείξεων προς τους τρομοκράτες , ώστε να μην επαναλάβουν στο μέλλον πιθανά νέα ‘λάθη’» τονίζει δε η κ. Βούλτεψη.

Η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μαζιώτη είναι ακατανόητη δηλώνει από την πλευρά του σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ. 

Την αντιπαράθεση Βασίλη Κικίλια - Δημήτρη Στρατούλη προκάλεσαν οι δηλώσεις του τελευταίου ότι ο Μαζιώτης διώκεται για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, όχι για τις ιδέες του, και ότι η σύλληψή του ήταν τυχαίο γεγονός, που οφείλεται σε λάθος που έκανε ο ίδιος, κάτι που έγινε όπως είπε, έγινε και με τον Σάββα Ξηρό.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ