Για νέα αλλοίωση των πρακτικών της χθεσινής εξέτασης του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Πρόεδρο Σταύρο Κελέτση, ζητώντας να ακούσουν οι βουλευτές – μέλη του το επίμαχο ηχητικό.

Σύμφωνα με την εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, από τα πρακτικά απουσιάζουν παρεμβάσεις των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι απευθυνόμενοι στον μάρτυρα τον είχαν κατηγορήσει ότι εμπαίζει την Επιτροπή παράσχοντας αποδεικτικά στοιχεία με το σταγονόμετρο.

Με ανάρτησή της στο facebook η ίδια μιλάει για επιλεκτικό «κολάζ» των τοποθετήσεων των μελών της Επιτροπής, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του κ. Κελέτση «εγκληματική» και ποινικά κολάσιμη.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Παππάς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο υποβολής συμπληρωματικής μήνυσης κατά του Σταύρου Κελέτση, στον απόηχο των δηλώσεων του κ. Κελέτση με τις οποίες φωτογράφισε χθες το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης κατά του κ. Παππά μετά το πέρας των εργασιών της Επιτροπής, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως την προηγούμενη φορά ο κ. Κελέτσης είχε διαβεβαιώσει ότι τήρησε πιστά τον Κανονισμό της Βουλής, αποτυπώνοντας μέχρι κεραίας την κατάθεση του μάρτυρα και διαγράφοντας παρεμβάσεις βουλευτών οι οποίες είχαν γίνει αυθαίρετα, καθώς δεν είχαν το δικαίωμα να λάβουν το λόγο τη συγκεκριμένη ημέρα. Με δεδομένο ότι χθες δικαίωμα ερωτήσεων είχε μόνον ο Βασίλης Κερκέρογλου από το Κίνημα Αλλαγής, εκτιμάται ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής θα δώσει ανάλογες απαντήσεις στις νέες καταγγελίες σε βάρος του. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις