Η πρώτη προσωπική Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Κάρολου και της Καμίλα ως βασιλικό ζεύγος

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν στη δημοσιότητα την κάρτα, που στην πραγματικότητα είναι μια φωτογραφία του Βασιλιά και της βασιλικής συζύγου

Μπορεί στη Βρετανία να γίνεται χαμός με τις απεργίες στο εθνικό σύστημα υγείας NHS, μπορεί οι βρετανοί να έχουν οικονομικά προβλήματα και το ντοκιμαντέρ του Χάρυ και της Μέγκαν να μονοπωλεί τις συζητήσεις, όμως οι παραδόσεις πρέπει να τηρούνται.

Ο Κάρολος και η Καμίλα έφτιαξαν  την πρώτη τους χριστουγεννιάτικη κάρτα ως βασιλικό ζεύγος, η οποία θα σταλεί στους συγγενείς και σε στενούς φίλους με την ευχή:  «Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος».

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν στη δημοσιότητα την κάρτα, που στην πραγματικότητα είναι μια φωτογραφία του Βασιλιά και της βασιλικής συζύγου. Η φωτογραφία του ζευγαριού τραβήχτηκε από τον Sam Hussein στους Αγώνες Braemar στις 3 Σεπτεμβρίου – λίγες μόνο μέρες πριν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς.
 

Μια διαφορετική κάρτα θα σταλεί στο κοινό που στέλνει ευχές Χριστουγέννων στο βασιλικό ζεύγος ενώ τις επόμενες μέρες και εβδομάδες αναμένονται και άλλες βασιλικές εορταστικές φωτογραφίες.

Πηγή: skai.gr