Χάρι και Μέγκαν, επεισόδια 4-5-6: «Πετάμε προς την ελευθερία» και άλλες ατάκες 

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τα επόμενα επεισόδια, που θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου

Στις 15 Δεκεμβρίου θα προβληθούν από το NETFLIX τα επόμενα τρία (και τελευταία) επεισόδια του βιογραφικού ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» που έχει προκαλέσει σάλο (και λίγο φόβο) στο Μπάκιγχαμ, για το τι θα αποκαλύψει το ζευγάρι. 

Σε περίπτωση που το χάσατε, στα τρία πρώτα επεισόδια, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος Μέγκαν αφηγούνται ιστορίες και βιώματα από τις ζωές τους πριν γνωριστούν και μετά την γνωριμία τους και φτάνουν μέχρι την ημερομηνία του γάμου τους- έχοντας αφήσει ήδη αιχμές για τους παπαράτσι και την αδιαφορία του παλατιού (φυσικά, «παίζει» και πολύ πριγκίπισσα Νταϊάνα). 

Σα να μας προϊδέαζαν για το τι θα ακολουθήσει…

Στο νέο τρέιλερ για τα επόμενα επεισόδια που κυκλοφόρησε σήμερα, η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ ακούγεται να λέει ότι – πριν φύγουν από την Βρετανία, αυτή «γινόταν τροφή για τους λύκους (τα ΜΜΕ)»  καθώς και ότι  «η ασφάλειά μας σταδιακά μειωνόταν » και ότι «όλοι ήξεραν πού βρισκόμασταν».

Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίζεται σε ένα βίντεο που τράβηξε μόνος του στο αεροπλάνο  προς τις ΗΠΑ, λέγοντας: «Είμαστε στην πτήση της ελευθερίας»
 

Ο Χάρι μάλιστα αφήνει μία «βόμβα» ότι ο τύπος (με τις ευλογίες του Μπάκιγχαμ) ήταν πρόθυμος να πει ψέματα για να προστατέψει τον αδερφό μου (πρίγκιπα Ουίλιαμ και διάδοχο του θρόνου) αλλά δεν ήταν πρόθυμος να πει την αλήθεια και να προστατέψει εμάς».

Επίσης, δηλώνει ότι ήξερε ότι το να απαρνηθεί την οικογένεια (την «φίρμα») και να φύγει από την Βρετανία με την Μέγκαν «ήταν μία μάχη που άξιζε να δοθεί».

Πηγή: skai.gr