ΚΚΕ: «Απαράδεκτες» οι προτάσεις Καμίνη για τις διαδηλώσεις

«Απαράδεκτες» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τις προτάσεις του δημάρχου Αθηναίων για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, θεωρώντας ότι το εν λόγω σχέδιο νόμου «αποτελεί προσπάθεια περιορισμού ακόμη και απαγόρευσης και διάλυσης των εργατικών - λαϊκών διαδηλώσεων και κινητοποιήσεων από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς».

Μεταξύ άλλων το ΚΚΕ κατηγορεί τον κ. Καμίνη ότι « για να κρύψει και να δικαιολογήσει το ρόλο που έχει αναλάβει, επιστρατεύει όλα τα ψέματα και τις συκοφαντίες που έχουν κατά καιρούς εξαπολύσει οι μεγαλοεπιχειρηματίες και οι διάφοροι μηχανισμοί του συστήματος, αξιοποιεί ακόμα και τις προβοκάτσιες».

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι η πρωτοβουλία του δημάρχου δεν εκφράζει μόνο τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που τον στηρίζουν, αλλά της συγκυβέρνησης και της ΕΕ, όλων αυτών που θέλουν να περάσουν αλυσίδες στα λαϊκά στρώματα προκειμένου να επιβάλλουν τα βάρβαρα μέτρα που έχουν πάρει και τα χειρότερα που έχουν αποφασίσει να φέρουν μετά τις εκλογές, μέτρα που πλήττουν και τα μικρά εμπορικά και άλλα καταστήματα.
Πηγή: skai.gr