Επιστρέφει στην ΚΟ της ΝΔ ο Δημήτρης Κυριαζίδης - Τι δήλωσε μετά την επάνοδό του

Ο κ. Κυριαζίδης διεγράφη τον Μάρτιο από την ΚΟ του κόμματος για το ανάρμοστο σχόλιο «κάνε και κανένα παιδί» προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου 

Κυριαζίδης

Του Γιάννη Ανυφαντή 

Την επανένταξη του βουλευτή Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε στην Ολομέλεια το Προεδρείο της Βουλής. 

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης είχε διαγραφεί από την «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν από επτά μήνες, μετά από την φραστική επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου - της είχε πει «κάνε πρώτα κανένα παιδί» - κατηγορούμενος για αντικοινοβουλευτική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Η ΚΟ της ΝΔ αριθμεί πλέον - ξανά - 156 βουλευτές.

Η επιστολή που απέστειλε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της Βουλής.

Η επιστολή που απέστειλε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της Βουλής

Σε δήλωσή του ο κ. Κυριαζίδης ανέφερε τα εξής:

«Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, συνεχίζω τη διαχρονική μου πορεία στην παράταξη που υπηρέτησα και υπηρετώ με πίστη και αφοσίωση. 

Η παρουσία μου στην πολιτική δεν υπαγορεύεται από την άσκηση επαγγέλματος, αλλά από την ανάγκη και τη βαθιά μου επιθυμία για προσφορά στον τόπο και στους συμπολίτες μου. Η πολιτική για μένα αποτελεί χρέος, όχι επάγγελμα. 

Παρέμεινα πάντοτε σταθερά προσηλωμένος στις αρχές, στις αξίες και στο όραμα της μεγάλης μας παράταξης, υπηρετώντας με συνέπεια τον πολίτη και το εθνικό συμφέρον.

Iδιαίτερα, αισθάνομαι ότι βαραίνει το χρέος μου απέναντι στα χρόνια και διαχρονικά προβλήματα του τόπου μου, της Δράμας, και στην ανάγκη ουσιαστικής επίλυσής τους. 

Με την ίδια πίστη και αποφασιστικότητα, συνεχίζω να βρίσκομαι στις επάλξεις, συμβάλλοντας με όλες μου τις δυνάμεις τόσο στην ενίσχυση του κυβερνητικού έργου όσο και στην προώθηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τη Δράμα. 

Με ενότητα, δουλειά και προσήλωση στις αρχές και τις αξίες μας -τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας- προχωρούμε μαζί μπροστά». 

Κυριαζίδης

Πηγή: skai.gr
9 0 Bookmark