«Κέντρα» που τον υπονομεύουν βλέπει ο Πολύδωρας, ειρωνική απάντηση της ΝΔ

Επίθεση κατά «κέντρων» της Νέας Δημοκρατίας που, όπως ισχυρίστηκε, προσπαθούν να απαξιώσουν την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εξαπέλυσε ο Βύρων Πολύδωρας, βάζοντας στο στόχαστρό του συγκεκριμένα τον Αντώνη Σαμαρά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για «οργανωμένα πολυβολεία» και «κέντρα δολοφονίας χαρακτήρων», που χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον πλήξουν προσωπικά.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ορισμένοι στην ηγεσία του κόμματος «κάνουν τακτικισμό για να ρίξουν την κυβέρνηση και να ικανοποιήσουν τις μωροφιλοδοξίες τους».

Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι εάν στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τη Δευτέρα δεν υπάρξει λύση για το ΕΣΡ την ευθύνη θα φέρει η ίδια ΝΔ.

Αν και έχει διαγραφεί από τις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πολύδωρας είπε ότι ακόμα ανήκει στην παράταξη και κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά για τη διαγραφή του.

«Ο Σαμαράς και η παρέα του δεν με θέλουν», είπε, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον πρώην πρωθυπουργό «σατράπη».

Δηκτική ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Μετά την σημερινή παρουσία του κ. Πολύδωρα στην ΕΡΤ όλοι κατάλαβαν γιατί τον πρότεινε ο κ. Τσίπρας και ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.



«Ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή για την ΕΡΤ. Οι ευθύνες Ταγματάρχη, Ταλαμάγκα, είναι μεγάλες!», δήλωσε μέσω Twitter ο Μακάριος Λαζαρίδης, διευθυντής του γραφείο Τύπου της ΝΔ.
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ