Κλείσιμο

Στο πλευρό της Άμπερ Χερντ η Γκλόρια Στάινεμ – Πρόκειται για την ακτιβίστρια που ήταν κρυφό κουνελάκι του Playboy

Η ηθοποιός άλλαξε πρόσφατα δικηγόρους, στην προσπάθειά της να αναγκάσει δύο ασφαλιστικές εταιρείες να αναλάβουν τον λογαριασμό των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την πληρωμή της συκοφαντικής δυσφήμισης στον Τζόνι Ντεπ 

Η Άμπερ Χερντ παίρνει επιτέλους την υποστήριξη της Γκλόρια Στάινεμ και των φεμινιστικών ομάδων. Η ακτιβίστρια Γκλόρια Στάινεμ βγήκε επίσημα να υποστηρίξει τη Χερντ. 

Η 36χρονη ηθοποιός έχει δεχτεί, σύμφωνα με την ίδια, δημόσιο εξευτελισμό από τότε που έχασε τη μήνυση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για δυσφήμιση εναντίον του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ και η 88χρονη ακτιβίστρια είναι μία από τους 130 υπογράφοντες -από διάφορες φεμινιστικές ομάδες- που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή προς αυτήν την Τετάρτη. Η επιστολή υποστηρίζει την ηθοποιό ενάντια σε αυτή την αντιμετώπιση.

Η Amy Ziering («The Invisible War»), σκηνοθέτιδα υποψήφια για Όσκαρ, υπέγραψε επίσης την επιστολή. 

H Γκλόρια Στάινεμ

Η Χερντ κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ντεπ σε άρθρο της στην «Washington Post» το 2018, στο οποίο κατηγόρησε τον ηθοποιό για ενδοοικογενειακή κακοποίηση. 

Η Χερντ καταδικάστηκε να καταβάλει 10,35 εκατομμύρια δολάρια στον κατηγορούμενο «κακοποιητή» της. Στη δικαστική του μάχη, ο Ντεπ άσκησε έφεση σε ένα μέρος της απόφασης, λέγοντας ότι οι ένορκοι τον είχαν ευνοήσει και ότι η μία κατηγορία δυσφήμισης που κέρδισε στη δίκη-βόμβα τους ήταν «λανθασμένη».

Να θυμίσουμε ότι η Άμπερ άλλαξε πρόσφατα και πάλι δικηγόρους στην προσπάθειά της να αναγκάσει δύο ασφαλιστικές εταιρείες να αναλάβουν τον λογαριασμό των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την πληρωμή της συκοφαντικής δυσφήμισης. Η ηθοποιός διατάχθηκε να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της αποζημίωση εκατομμυρίων στο τέλος της εκρηκτικής δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση τον Ιούνιο. 

Η ηθοποιός προσέλαβε πρόσφατα τον Kirk Pasich στη νομική της ομάδα, σε μια προσπάθεια να πείσει τις ασφαλιστικές εταιρείες να καλύψουν το συγκεκριμένο ποσό. Το «Puck» ισχυρίζεται ότι τα έξοδα της Άμπερ Χερντ εκτοξεύτηκαν πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια, πριν καν ξεκινήσει η δίκη στη Βιρτζίνια. 

Πηγή: skai.gr