Ο Τζόνι Ντεπ περνάει καλά και η Άμπερ Χερντ κλαίει με μαύρο δάκρυ - Ο ηθοποιός ξεκινά την περιοδεία του στις ΗΠΑ

Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή μπροστά σε πλήθος κόσμου, με τους δικηγόρους του, Camille Vasquez και Ben Chew, να δίνουν το «παρών» στη συναυλία

Ο Τζόνι Ντεπ ξεκίνησε την περιοδεία του στις ΗΠΑ με τον Τζεφ Μπεκ στην Ουάσινγκτον, το βράδυ της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2022, και είχε μερικούς ξεχωριστούς καλεσμένους στο κοινό.

Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή μπροστά σε πλήθος κόσμου, με τους δικηγόρους του, Camille Vasquez και Ben Chew, να δίνουν το «παρών» στη συναυλία. 

Ο Ντεπ εκπροσωπήθηκε από τους συγκεκριμένους δικηγόρους στη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, σχετικά με ένα άρθρο που έγραψε η πρώην σύζυγός του κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία. Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Τζεφ, ενώ οι δικηγόροι του πόζαραν με το πλήθος, έχοντας εξασφαλίσει κάρτες VIP, σαν «δώρο» του Ντεπ για το δικαστήριο που κέρδισαν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ηθοποιό επιδικάστηκε αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της δίκης, χρήματα που η Άμπερ Χερντ δυσκολεύεται, μάλλον, να βρει…

Να θυμίσουμε ότι η Άμπερ πρόσφατα άλλαξε και πάλι δικηγόρους στην προσπάθειά της να αναγκάσει δύο ασφαλιστικές εταιρείες να αναλάβουν τον λογαριασμό των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την πληρωμή της συκοφαντικής δυσφήμισης. Η ηθοποιός διατάχθηκε να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της αποζημίωση εκατομμυρίων στο τέλος της εκρηκτικής δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση τον Ιούνιο. 

Η ηθοποιός προσέλαβε πρόσφατα τον Kirk Pasich στη νομική της ομάδα, σε μια προσπάθεια να πείσει τις ασφαλιστικές εταιρείες να καλύψουν το συγκεκριμένο ποσό. Το «Puck» ισχυρίζεται ότι τα έξοδα της Άμπερ Χερντ εκτοξεύτηκαν πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια, πριν καν ξεκινήσει η δίκη στη Βιρτζίνια. 

Η «μάχη» αφορά τις εταιρείες Travelers Commercial Insurance Company και New York Marine General Insurance Company. Η Travelers μήνυσε αρχικά τη New York Marine τον Ιούλιο του 2021 για να κερδίσει την επιστροφή των μισών εξόδων που δαπάνησε για την υπεράσπιση ενός πελάτη που αποδείχθηκε ότι ήταν η ηθοποιός. 

Οι ασφαλιστές μηνύουν επί του παρόντος την Άμπερ, για να αποφύγουν να συνεισφέρουν στον διακανονισμό για τη συκοφαντική δυσφήμιση, αφού η ηθοποιός του «Aquaman» πρέπει να καταβάλει στον Ντεπ περίπου 10,35 εκατομμύρια δολάρια, χρησιμοποιώντας έναν νόμο της Καλιφόρνιας που δεν υποχρεώνει τους ασφαλιστές να καλύπτουν «ηθελημένες πράξεις». 

Πηγή: skai.gr