Είναι γεγονός! Η Έμιλι Ρατακόφσκι και ο Πιτ Ντέιβιντσον είναι ζευγάρι – Δείτε video

Τελικά, αποδείχθηκαν αληθινές οι φήμες που ήθελαν την Έμιλι Ρατακόφσκι και τον Πιτ Ντέιβιντσον να είναι μαζί 

Ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Έμιλι Ρατακόφσκι μοιάζουν ήδη με ένα τέλειο ζευγάρι, λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό ότι οι δυο τους βγαίνουν ραντεβού. Οι δυο τους εντοπίστηκαν για πρώτη φορά όταν ο πρώην σταρ του «Saturday Night Live» έφτασε στο διαμέρισμα του μοντέλου στη Νέα Υόρκη, στο West Village, για να την παραλάβει με το αυτοκίνητό του. 

Ωστόσο, όταν η Έμιλι βγήκε έξω για να συναντήσει τον κωμικό, οι φωτογράφοι «πολιόρκησαν» το νέο ζευγάρι, γεγονός που έκανε το μοντέλο να επιστρέψει στο εσωτερικό και τον Ντέιβιντσον να φύγει.

Λίγο αργότερα, η Έμιλι βγήκε ξανά από το διαμέρισμα για να μπει σε ένα ταξί, που θα την μετέφερε σε μια κατοικία στο Μπρούκλιν, για να συναντήσει τον νέο αγαπημένο της. 

Ο Πιτ Ντέιβιντσον συνάντησε την Έμιλι Ρατακόφσκι στην πόρτα της πολυκατοικίας, όπου μοιράστηκαν μια γλυκιά αγκαλιά. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το ζευγάρι γελούσε καθώς αγκαλιαζόταν πριν περπατήσει στον σκοτεινό διάδρομο.

«Ο Πιτ κάνει την Έμιλι να γελάει και του αρέσει πόσο έξυπνη είναι», ανέφεραν άνθρωποι που μίλησαν στο «Page Six». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έμιλι Ρατακόφσκι, έπειτα από τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, ο οποίος την απάτησε, εθεάθη τον περασμένο μήνα να φιλιέται παθιασμένα με τον dj Orazio Rispo.

Όσον αφορά στον Πιτ Ντέιβιντσον, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με αρκετές διάσημες, μεταξύ των οποίων, η Kate Beckinsale και Ariana Grande, χώρισε από την 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν τον περασμένο Αύγουστο. Η σχέση τους κράτησε μόλις εννέα μήνες.
 

Πηγή: skai.gr