H αντιεμβολίστρια σύζυγος του Nόβακ Τζόκοβιτς- Η άγνωστη ζωή της και οι θεωρίες συνωμοσίας

Tα τελευταία εικοσιτετράωρα το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς πρωταγωνιστεί στα media όλου του πλανήτη αφού ο Σέρβος τενίστας, ο ο οποίος αρνείται να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και έλαβε υγειονομική εξαίρεση για την είσοδό του στην Αυστραλία και τη  συμμετοχή του στο τουρνουά "Australian Open", τελικά απελάθηκε από την χώρα και κατέληξε σε ξενοδοχείο παράνομων μεταναστών. Με αφορμή τα γεγονότα, το Must αποφασίσαμε να κάνει μια μικρή έρευνα για τη σύζυγό του, επίσης αντιεμβολίστρια Jelena Djokovic.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, η Jelena Djokovic γεννήθηκε το 1987 στη Σερβία και σπούδασε μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Μποκόνι στο Μιλάνο και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο του Μονακό. Η ίδια, φέρεται να μιλάει 17 γλώσσες και παρά το ότι θα έλεγε κανείς πως συνδυάζει την ομορφιά με τις γνώσεις, τα πράγματα περιπλέκονται αφού η ίδια, όχι απλώς αρνείται να κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού για προσωπικούς λόγους, αλλά αντίθετα διατυμπανίζει εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας, όπως λόγου χάρη ένα της βίντεο στο οποίο ισχυρίζεται πως ο κορωνοϊός έχει άμεση σχέση με το 5G. 

Με τον Novak Djokovic γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο και όπως ανέφερε στο παρελθόν σε συνέντευξή της, «το να κάνουμε σχέση ήταν σαν την επιστημονική φαντασία. Ήμουν φοιτήτρια και εκείνος ήταν πολύ νέος τενίστας που δεν είχε χρήματα για ταξίδια. Τα αεροπλάνα ήταν, εκείνη την εποχή, κάτι εντελώς μακριά από μας. Κάναμε πολλά σχέδια για το πώς θα συναντηθούμε τότε». Οι δύο τους πάντως, ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια και το 2014 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ίδιο έτος έφεραν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, Stephan και τρία χρόνια αργότερα, ήρθε και η κόρη τους Sarah.

H Jelena Djokovic φαίνεται η πιο θερμή υποστηρίκτρια του Novak Djokovic αφού μέχρι και σήμερα φροντίζει να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Σέρβου αντισφαιριστή και σε κάθε το αγώνα είναι παρούσα προκειμένου να τον στηρίζει.

Η ίδια, τα τελευταία χρόνια είναι διευθύντρια του Ιδρύματος Novak Djokovic, μιας φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά που έχουν ανάγκη και παράλληλα, είναι  ιδρύτρια μιας εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ και director του περιοδικού  Original. Αν και στο παρελθόν έχει κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον χώρο του modelling, σήμερα η ζωή της δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Να σημειώσουμε ακόμη πως η σύζυγος του Novak Djokovic έχει τιμηθεί για την φιλανρθωπική της δράση και για τη συμβολή της στην κοινωνία. 

Πηγή: Must