Καρκατσούλης: Η κυβέρνηση αυξάνει οργανικές θέσεις για να κάνει προσλήψεις

Στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση αυξάνει τις οργανικές θέσεις στο δημόσιο για να μπορεί να κάνει προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων, χωρίς να μετρά αποτελεσματικότητα ή κόστος, προχώρησε μέσω του ΣΚΑΪ ο γραμματέας της ΚΟ του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης.

«Αντί το Δημόσιο να εξοικονομεί χρήματα ώστε να μην γίνονται οι γνωστές φοροεπιδρομές, οι δημόσιες δαπάνες αυξάνονται» τόνισε ο κ. Καρκατσούλης.

«Τέσσερα μνημόνια πέρασαν από πάνω μας και ακόμα οι κυβερνήσεις αρνούνται να μετρήσουν τι κάνει κάθε φορέας με τα λεφτά που παίρνει… Το κράτος πρέπει να μετρά αποτελέσματα για τα λεφτά που ξοδεύει, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον πλούτο της πατρίδας μας» επισήμανε. \

Ο Παναγιώτης Καρακατσούλης κατήγγειλε επίσης ότι το 40% των εκτάσεων που ανήκει στο δημόσιο είναι καταπατημένες, ενώ ένα υπάρχουν εκτάσεις που θεωρητικά ανήκουν στο δημόσιο, αλλά το δημόσιο δεν γνωρίζει πού βρίσκονται!

«Αν δεν αντιληφθούμε ότι το κράτος είναι προσωπική μας υπόθεση, αν δεν παθιαστούμε με αυτό, δεν θα βγούμε από την κρίση» τόνισε ο πρώην βουλευτής Επικρατείας.

Πηγή: skai.gr